De Vrijheid
De Vrijheid - Nederland vrij van absurde regeltjes!
 
 
 
Welkom bij De Vrijheid
Een initiatief van de Geuzenpartij!


Ondertekenen is helaas niet meer mogelijk!

Wil je deze petitie voortzetten? Neem dan contact met me op via het contactformulier.

Vind je ook dat het de laatste jaren bergafwaarts is gegaan met je persoonlijke vrijheden? Doe dan jezelf en de rest van de zwijgende meerderheid van Nederland een plezier door de onderstaande verklaring te tekenen.
Met 40.000 handtekeningen zou de verklaring misschien gedeeltelijk goedgekeurd worden voor een burgerinitiatief. Ik reken echter op véél meer handtekeningen! De politiek zal er hoe dan ook mee worden geconfronteerd. Het wordt nl. tijd dat de politiek weer eens naar het volk luistert!
Wil je eerst weten wie en wat de Geuzenpartij! (v/h Actiefront!) is? Klik dan op de link boven aan deze pagina of in de kolom hiernaast.

VERKLARING

Nederland is Nederland niet meer!
De afgelopen jaren heb ik, ondergetekende, Nederland zien veranderen van een redelijk vrij land in iets dat nog het meeste lijkt op een dictatuur. Ik acht dit vanzelfsprekend onwenselijk!

Nu er steeds meer wetten en regels zijn gekomen met het idee zowel de samenleving als het individu te kneden tot het 'politiek correcte' ideaalbeeld, moet ik nu helaas vaststellen dat het allemaal averechts heeft gewerkt, en eis dan ook dat e.e.a. (daarover hieronder meer) met onmiddellijke ingang wordt teruggedraaid. Nog niet zo lang geleden leefden we nl. met elkaar; nu zie ik dat we naast of zelfs tegenover elkaar zijn gaan leven! Een zeer griezelige ontwikkeling!

Zo heb ik gezien dat de eerste tweedeling in de maatschappij is ontstaan ten tijde van de eerste rookverboden. Ineens kreeg de ene partij de volledige zeggenschap over de andere, en dat ontaardde achter de schermen (vooral op internet) in de meest banale scheldpartijen tussen de twee kampen die tot op de dag van vandaag doorgaan.

En het blijft ook niet bij deze felle discussie over roken of niet roken; tegenwoordig kan alles aanleiding zijn om de samenleving weer op scherp te zetten. Iedereen met een eigen mening kan vandaag de dag zelfs een doodsbedreiging verwachten van mensen die denken dat ze het gelijk aan hun kant hebben! Ik vraag me af waar dit eindigt... Ik verklaar dan ook dat ik te allen tijde kies vóór de vrijheid van meningsuiting, vóór de keuzevrijheid, vóór het vrije ondernemerschap en vóór het recht op zelfbeschikking!

Tevens maak ik me ernstige zorgen om de steeds maar toenemende contrôle op mijn levenswandel! Mijn koop-, bel- en surfgedrag wordt voortdurend in de gaten gehouden en opgeslagen. Ook word ik constant ergens op straat met videocamera opgenomen terwijl ik er geen weet van heb wat er met deze data en videobeelden gebeurt, en in welke gevallen het tegen me kan worden gebruikt. Het kan en mag immers niet zo zijn dat ik automatisch verdacht ben omdat ik toevallig eens twee keer langs dezelfde geldautomaat loop!? Dit is het Orwelliaanse scenario waarin iedereen automatisch verdacht is. Ik vind ook dit een zeer griezelige ontwikkeling!

Al met al vind ik dat de maatschappij volledig is verziekt door de overdaad aan vrijheidsbeperkende regeltjes en door de contrôle erop! Het is helaas onmogelijk om alles aan te kaarten in deze verklaring omdat deze dan al gauw een halve kilometer lang zal worden. Het bovenstaande geeft hopelijk wel een goede indruk! Ik verwacht van u als politicus dat u niet in het Haagse blauwe pluche zit om uw eigen achterwerk zacht en warm te houden, maar dat u daar zit omdat het uw taak is om u in te zetten voor de vrijheden die het volk toebehoren! Geef mij dus mijn vrijheden terug!

Hiermee eindigt mijn verklaring. Ik reken erop dat mijn stem middels mijn digitale ondertekening nu eindelijk eens wordt gehoord!

 
  JA, IK TEKEN DEZE VERKLARING!
 

Ondertekenen is helaas niet meer mogelijk!


Privacy
De server waar deze website op draait, verzamelt standaard de volgende gegevens bij een websitebezoek:
IP-adres, datum en tijdstip, tijdzone, opgevraagde pagina's en bestanden, informatie over browser en besturingssysteem.
De handtekeningen blijven hier staan totdat het absoluut duidelijk is dat niemand de petitie wil overnemen.