Plemp!

Plemp!

De meeste mensen zullen het submitten noemen; ik noem het echter plempen. Hoe dan ook, ongeacht het werkwoord dat je verkiest, is deze pagina bedoeld voor het plempen van allerhande berichten, opinies, etc. die ik in mijn logs niet heb kunnen behandelen. Houd het wel zo goed mogelijk on-topic. Bedankt!

P.S.: Reacties op mijn logs kunnen erg lang blijven staan. Op deze pagina zal ik echter eens in de zoveel tijd wat moeten opruimen om het overzichtelijk te houden!

47 gedachten over “Plemp!

 1. @DOL:
  Niet specifiek. Het is de bedoeling dat deze pagina gebruikt wordt voor (links naar) interessante artikelen en opinies.

  @Wilcootje:
  Helaas is het posten van foto’s bij de reacties in WordPress niet mogelijk. Linken kan uiteraard wel. Hopelijk word je daar toch weer blij van! 🙄

 2. Tijdje uit de running geweest vanwege griepje.
  Kwam ook hier gezeur tegen over die verdomde boerkini, een VERZONNEN islamitisch VOD dat net als de hoofddoek VERZONNEN is en niks met kini etc te maken heeft.
  Hoog tijd om die hele islamitische bende te kijk te zetten :mrgreen:
  http://tinyurl.com/2tz3dc

 3. @Admin: ja, ik begrijp het best, het heeft niks met jou te maken maar er gebeurt hier bar weinig 🙄
  Tip: wijzig zo nu en dan de anti-spamvraag ook eens.
  Kan bijna blind de vakken invullen ❗
  Tot slot de belangrijkste pagina, ooit op internet verschenen.
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=422
  Want ik maak zelf uit met wie ik omga en NIET de Staat, punt :mrgreen:

 4. @Gerrit Dekzijl:
  Welkom terug hier op deze plemppagina! Dank voor je links weer.
  De anti-spamvraag blijft vooralsnog ongewijzigd. Jij kunt ‘m blind invullen, en da’s prima. Spammerts daarentegen weten het antwoord niet, en het blijkt al 2 jaar 100% effectief te zijn! (Discriminatie van spammerts is dus toegestaan!!! :mrgreen: )

 5. Op de valreep nog even het onomstotelijke bewijs van de innige connecties tussen een sexueel gestoorde, Oostenrijkse kladschilder en een jurkendragende fan van hem…, met alle gevolgen van dien voor de toekomst!
  http://www.worldnetdaily.com/news/article.asp?ARTICLE_ID=49342
  Als klap op de vuurpijl nog even wat islamofiel geneuzel van een paar linkse EU-kletsmajoors die donders goed weten wat al die allahschreeuwers in werkelijkheid van plan zijn!
  http://www.volkskrant.nl/buitenland/article489597.ece
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=5060
  Iedereen wakker blijven svp, ook in 2008!

 6. In het linkse nos journaal van 18:00 uur(kijk om 20:00 uur weer)een item over moslimstaat Jordanië: een of andere Nederlands sprekende jurkendrager vindt dat we meer respect voor elkaars religie moeten hebben.
  Geen denken aan!
  Waarom moeten we respect hebben voor iets dat enkel bestaat in het brein van idioten die hun hersenfunctie verkeerd gebruiken?
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=4500
  En dan dat eeuwige sprookje over vreedzaam naast elkaar levende christenen en moslims…
  Die christenen zijn altijd in de minderheid en worden door moslims steevast als minderwaardig en dhimmi’s beschouwd!
  Maar dat vinden ze bij dat journaal weer te moeilijk.

 7. Waarschuwing ❗ ❗
  Ernst Hirsch-Ballin is van plan van ons land een nieuwe DDR-staat te maken. Klinkt gek, hè?
  Maar het is striktgenomen wel zo.
  Hij wil namelijk de ID-plicht zonder evaluatie verder uitbreiden, zonder tussenkomst van de Kamer!
  Let op: we hebben in dit land een toonplicht en deze is aan regels gebonden.
  Zeur niet, dat je niks te verbergen hebt: geef in dat geval je pincode maar.
  Wat Ernst dus wil is, dat je straks op straat voor een drogreden naar je ID-bewijs gevraagd kunt worden.
  Als je niets op je geweten hebt, geen overtreding of wat dan ook hebt begaan en werk je niet mee, word je ter plekke als verdachte bestempeld en wordt in een psychiatrische inrichting je identiteit vastgesteld.
  Het beroerde van alles is: de mocro’s die in Slotervaart auto’s in de fik staken hebben ze nog niet kunnen vinden.
  Nu denken EHB en consorten Nederland veilig te kunnen maken met gezeur over een papierwinkel en dat je die op welk moment dan ook moet laten zien.
  En dat kan op naaktstranden heel interessant worden… 😆
  Alle info te vinden op:
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=4755
  Over de “frisse” plannetjes van Ernst ga je naar:
  http://www.id-nee.nl
  http://www.hetverzet.nl
  ZEGT HET VOORT, BEGIN 2008 GOED EN KOM IN ACTIE.

 8. Vandaag kwam ik in de “goed-verstand-krant” op pag. 2 een brief tegen van ene j.v.d.schaaf uit Hoofddorp
  die net als Marc Rutte vindt dat satellietschotels verboden moeten worden.
  Ik vind dat ze dergelijke figuren meteen moeten verbieden dergelijke waanzin te ventileren 👿
  http://tinyurl.com/22jdeh

 9. Het bekeuringenbeleid moet worden verboden, althans fors aangepast. De flitspalen en het rook probleem eveneens. SAMENGEVAT IEDER MENS HEEFT RECHT OP ZELF-BESCHIKKINGSRECHT! Mijn mening is dat we moeten beginnen de bron aan te pakken van alle ellende en kwaad. Anders valt er straks helemaal niets meer te verbieden. Zij ruste in vrede- maakt dan zijn opwachting. En willen wij dat, ik denk van niet…

  Ik verbied niemand iets ik constateer slechts objectieve waarneming. Ieder moet doen wat hij het beste acht zonder enige sanctie’s. Het inzichtelijk maken van waarheidsvinding is bij de eigen zaak te blijven en deze te onderbouwen met de objectieve bewijslast! De naakte feiten zogezegd.. Voor het overige, ik verwijs slechts en doe geen enkele uitspraak over andere dossiers. Ik zei al recht op- zelfbeschikking is een groot goed- maar wat er thans gaande is voorspelt niet veel goeds. http://www.fouteadvocatuur.nl
  Ren

 10. Vul in op GOOGLE de naam KAREL DE WERD. Ga daarna flink aan de slag. Zie http://www.fouteadvocatuur.nl met name de welkom pagina- en de donateur. U krijgt vast een indruk waar het echt om gaat. Hopelijk besteed Joop van Dijk binnenkort aandacht aan hoe een volk wordt geknecht door een Misdadige Overheidscultuur. Openbare bron; Google. Ren

 11. Beste mensen, mijn advies-

  Ga nooit de rechtszaal binnen zonder getuige. Met de verplichte procesvertegenwoordiging kan het zijn-dat een advocaat of plv rechter de plaats inneemt van DE BEVOEGDE RECHTER! DAT IS VERBODEN, begrijpt u.
  Uitspraken zijn dus ONBEVOEGD en kunnen vervelende consuquenties hebben. Massaal protest tegen een plv rechter of wat dies meer zei- overstijgt elk belang derhalve! Vul in op GOOGLE de naam KAREL DE WERD en verzamel alle info. Het laatste woord is aan u. Raadpleeg: http://www.fouteadvocatuur.nl Rene van Spanje

 12. De favoriet van Plasterk is een liefhebber van CENSUUR ❗ ❗
  http://tinyurl.com/2comon
  Tip: als je op deze site probeert te posten en in
  Brussen’s optiek een “verkeerde” naam gebruikt, ben je al snel een LOSER!!!(bekijk de andere namen)
  Maak ook kennis met de GEVAARLIJKSTE allahschreeuwer die ons land “rijk” is…
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=5348
  Let maar op: dit tuig wil de absolute macht en als het zover is, verbieden ze het carnaval!!

 13. Drank Problematiek ??

  Jongeren op platteland drinken veel alcohol

  Gepubliceerd op 23 maart 1979

  Op het platteland is het aantal keten, hokken, caravans en schuren waar jongeren drinken de afgelopen vijf jaar flink toegenomen. Dat bleek uit een onderzoek van , de Stichting Jeugd en Alcohol.
  Volgens de stichting zijn er wel zo’n 1000 drinkschuren en keten en deze zijn vrijwel allen op het platteland te vinden. Een zoektocht door het platteland leert dat de meeste hiervan te vinden zijn in Friesland, Overijssel, de Achterhoek, de omgeving van West Friesland.

  Op de keten is weinig toezicht.
  Er wordt zonder vergunning drank geschonken aan jongeren van gemiddeld zestien tot drie

 14. ROOKT U OOK?
  “Nee, dank u “, zullen sommigen van u zeggen, wanneer een vriendelijke roker u aanbiedt in het genot te delen. Schande, driewerf schande en jammer vooral, u weet niet wat u mist. (Rizla Suzuki MotoGP – Camel Trophy – Brandaris race – Mascotte Events – Barclay Racing Day – Rizla Racing Day.)

  Een sigaret geeft altijd plezier, maar sommigen sigaretten geven meer plezier dan andere.
  De eerste sigaret op de dag, bij een vers gezette espresso, nog voor het ontbijt, geeft een speciaal genoegen. De dag begint; hij begint goed; je bent meteen klaar wakker, het verstand op scherp. Ook de sigaret na het diner is speciaal lekker. Eigenlijk eet je je door het gehele drie of vijf gangen diner heen, omdat je weet dat de beloning wacht. Na het toetje bij de koffie is hij er dan, lang gewacht, eindelijk genoten. Zeer ergerlijk is het wanneer zich in het tafelgezelschap mensen bevinden die niet kunnen wachten tot na het diner en reeds tussen de tweede en de derde gang een paffertje opsteken. Wat een gebrek aan zelfbeheersing!
  Geen enkele discipline! Ze weten hoe lekker de sigaret na de maaltijd is en toch steken ze er nu een op. Met dit soort mensen dient u geen zakelijke – of liefdes relaties aan te gaan. Beter is ook, hen als disgenoten te mijden.

  BEGIN NU!!

  Alle begin is moeilijk. U zult merken dat keel en longen zullen protesteren. Plezier moet gewonnen worden. Zonder inspanning geen plezier. Gelukkig zijn er heden vele super lichte sigaretten op de markt, die het leven van de beginnende roker veraangenamen. Is de eerste weerstand overwonnen, dan ligt een wereld van genot voor u open. Een sigaret is een tovermiddel voor u stemmingen. Voelt u zich duf; een sigaret wekt u op. Voelt u zich gespannen; een sigaret brengt u tot rust. Moet u een lastig karweitje doen; een sigaret geeft u beloning. Voelt zich prettig; een sigaret accentueert dat gevoel. De verwoestende kracht van vuur, getemd in de palm van de hand. Een man die rookt is een man die denkt. Een man die rookt heeft een doel. Roken benadrukt de sexualiteit. Een man wordt een echte man. Een vrouw wordt een femme fatale. En zeg nou zelf: zijn niet-rokers eigenlijk geen droogkloten? Een niet-roker neemt u in dienst als boekhouder, maar voor een avondje stappen kiest u toch voor een roker? “Roken brengt risico’s met zich mee”, zegt u. Dat doen wandelen, fietsen, autorijden etc… ook. Roken voorkomt Parkinson en Alzheimer. Daarom, het is nog niet te laat. De volgende keer dat iemand u vraagt: “rookt u ook?” Zegt u vol trots:

  JA, IK ROOK http://www.pylger.nl

 15. De tyfus, ik dacht aan de naam te begrijpen dat dit wel een interessante site zou zijn. Kom ik bijna alleen maar ge-ouwe-tering-hoer over roken tegen, what a waste of time! Wat een paranoïde gedoe! Ik vind ook dat ze die accijnzen er af mogen halen, maar ik ben blij dat ik eindelijk eens uit die stinklucht van jullie ben en niet mee hoef te genieten van jullie smerige verslaving. Dat jij nou niet begrijpt dat anderen dat gewoon niet willen maakt jou wat mij betreft maar een anti-sociaal stuk vreten. Stik lekker in je eigen rooklucht! Ik mag jou toch ook geen xtc of zo in je strot duwen? (P.s. Vat het niet te persoonlijk op, of misschien wel)

  @Pieter:
  Door figuren als jij wordt onze vrijheid zeer ernstig ondermijnd!

 16. De vrijheidsparade word o.a gesteund door de NCRM.
  De NCRM is de nederlandse tak van de CCHR en een dekmantel van de scientology sekte.
  http://www.lermanet.com/frontgroups.html
  http://www.scientology-lies.com/node/328
  http://psychassualt.org/

  Scientology is fel gekant tegen alles waar de vrijheidsparade voor staat.
  Om een voorbeeldje te geven; in Australie maakt scientology zich sterk voor meer internet censuur en beperking van vrijheid van meningsuiting (zodat kritiek op scientology strafbaar word).
  http://www.theregister.co.uk/2009/09/09/anonymous_backfire/

  Ik vermoed dat de reden voor Scientology om de NCRM mee te laten doen is om een imago te creeren dat mensen aantrekt, in de hoop dat ze deze mensen voor de sekte kunnen strikken.
  Ik heb dit vermoeden omdat dit in het verleden altijd de motivatie van scientology was om CCHR/NCRM in te zetten.

  excuses voor de wat magere linkjes, ik heb even geen tijd om een volledige verzameling van sources te maken.
  Als U zoekt op CCHR en Scientology komen er vrij sappige verhalen bovendrijven.

 17. Thanks we kunnen niet genoeg met elkaar die gemeenschappelijke vijand ( de haagse en EU dictators i.c.m. de “graaiers” ) bestrijden !

 18. 🙂 zoals vast welbekend wordt er weer geprikt tegen de griep, tegen alle mogelijke ‘grieppen’.
  voordat u zich laat ‘prikken’ bezoekt dan de site van de verontrustemoeders.nl leest u a.u.b en laat alles bezinken voordat u besluit om een ‘prik’ tegen alle mogelijke grieppen te nemen.

 19. Nog Wat Holocaustjes van de israelische vrinden door de tijden heen, naast de Palestijnenslachtingen
  http://www.jewwatch.com

  Kinderen worden op de lagere scholen massaal door joden, ook vrouwen, verkracht, vooral tijdens schoolreisjes!

  Dat gaat gepaard met zéér ernstige martelingen,massale verkrachtingen, en Brainwashes, mèt heroine, ghb, lsd, reproductieremmers, spierathropfyverwekkers en farmaceutica!

  Alleen in Nederland al sterven als gevolg hier van 5000 Kinderen per jaar, 200.000 mensen sterven per jaar, Die Niét waren gestorven als ze niet waren misbruikt op schoolreisjes , 35.000 Mensen extra per jaar Stierven als gevolg van het plegen van ca 25 jaar staatsterreur en plunderingen!
  Vele anderen sterven daar naast door wanbeheer, terreur en misdaad tegen Ons Volk en Land, zoals massa’s kankerverwekkers in de maatschappij, zoals asbest sinds 1920 zonder waarschuwingen ondanks weten, zoals gifdumps in houtproducten en brandstoffen http://www.argusoog.org/?p=4126
  Zoals wetgeving ombouwen tot terreurwapen tegen het Volk !

  Zo goed als elke ziekte, elke Gang naar de dokter, ziekenhuis, verzorgingshuis, opvang, psychiatrie, gevangenis,misdaad en leed, en naar het Graf zijn hier het gevolg van …van een terreursekte die da­t als cultuur, als inkomsten en macht heeft!
  De stoffen zijn bij de Kinderen nog jaren aantoonbaar in de haren !

  Alleen al aan Jeugd zorg Kost dit de Nederlandse Bevolking 8,5 Miljard Euro , te betalen aan daders !
  En Onnoemelijk véél Leed !
  Door dat de Kindjes Tijdens schoolreis dag en nacht wakker worden gehouden om de manipulaties en Hersenspoelingen er zo diep mogelijk in te krijgen, elke Weerstand te breken, veroorzaakt dit dat er 200 diabetespatienten PER DAG in Nederland er bij Komen, met bijbehorende verschijnselen als Hartaanvallen !

 20. Het team van Argusoog betreurt het ten zeerste dat door de plaatsing van het artikel ‘De kinderen van Gaza’, er veel gevoelens van kwetsing zijn opgeroepen, maar ook dat een aantal van de reagerende lezers van het artikel anderen persoonlijk meenden te moeten aanvallen. Het is ons hierdoor gebleken dat een gevoelig onderwerp als het Israëlisch-Palestijnse conflict nog met een dusdanig emotionele lading is omgeven, die helaas als een loden last al 70 jaar op het collectieve onderbewustzijn van de mensheid drukt, dat een vrije meningsuiting in dezen bijna onmogelijk is.

  http://www.argusoog.org/?p=7641

  http://cwporter.com/

  http://wrongthings.yolasite.com/

  http://www.hpdetijd.nl/2010-03-22/de-holocaust-is-overdreven

  http://www.argusoog.org/?p=7854

  http://www.argusoog.org/?p=8278&cpage=1e-holocaust-is-overdreven#message

 21. Het team van Argusoog betreurt het ten zeerste dat door de plaatsing van het artikel ‘De kinderen van Gaza’, er veel gevoelens van kwetsing zijn opgeroepen, maar ook dat een aantal van de reagerende lezers van het artikel anderen persoonlijk meenden te moeten aanvallen. Het is ons hierdoor gebleken dat een gevoelig onderwerp als het Israëlisch-Palestijnse conflict nog met een dusdanig emotionele lading is omgeven, die helaas als een loden last al 70 jaar op het collectieve onderbewustzijn van de mensheid drukt, dat een vrije meningsuiting in dezen bijna onmogelijk is.

  http://www.argusoog.org/?p=8278&cpage=1

 22. @Bonusje:
  Het Israëlisch-Palestijse conflict is niet in één artikel te vatten. Ook is het jou/jullie nu duidelijk dat niet iedereen het verschil ziet tussen joden (bevolkingsgroep), Joden (met hoofdletter; belijders van de Thora), Israëlieten, Israëli’s en Zionisten.

  Ik blijf overigens achter Israël staan, maar dat betekent niet dat ik zomaar alles goedkeur. Ook de recente uitbreidingen rond Oost-Jeruzalem zijn overduidelijk een provocatie. We mogen echter ook niet vergeten dat de Gazastrook enige jaren geleden is ontruimd om de Palestijnen de vrijheid te geven om er in vrede naast Israël te komen wonen. We hebben gezien wat de gevolgen daarvan waren… De ene na de andere zelfgemaakte raket vloog de grens over.

  De Palestijnen zouden gewoon vanaf vandaag eens al hun energie moeten steken in het opbouwen van hun autonome gebieden. Dat lijkt mij veel zinvoller dan raketjes fabriceren!

 23. Tja , Admin er Spelen Wel Heel Wat meer Dingen Dan enkel Dat Gedoe in israel , ook Wereldwijd Zijn Zij Oververtegenwoordigd en Haalden Ook de Nodige en Leed veroorzakende Dingen Uit !

  Of israelieten in Staat Zijn Vrede in Hun Ziel te Vinden Als Eerste Voorwaarde Om Eindelijk Eens Ons Ook Met Rust Te Laten , en Hun industrie af haalt van het Plunderen en Roven Telkens Weer Moet Met Argusogen Bekeken Worden Daar Zij Al Heel Vaak Simpel Hét Gevaar Op Aarde bleken , Enkel Dán Zijn Ze Over Al Zó Wel Welkom , is Altijd Al Zó Geweest , Maar Niet Ten Koste Van Mijn Geluk , bestaan , Volk en Kinderen Ook , in oorlogen Steeds Maar vergaan en Weet Ik Wat Meer Ze Doen Ons Aan Met eeuwig gestook !

  Dat is Altijd Zo Geweest , Doen Ze Je Kwaad Dan Niet , Zijn Ze Okee of Laten Jou en Je Gezin Met Rust is Het Goed !

 24. Hallo

  Tot Mijn Spijt Moet Ik Mededelen Dat de Links Van StopKinderpornoNU.org Het Niet Meer Doen Kinder NIET ZO vriend hirsch ballin Heeft de Webmaster Gedwongen Zijn Website te Sluiten , Waarschijnlijk Omdat Daar Ook Getuigenissen en Verklaringen Mijnerzijds Op Stonden Die Mensen Als ballin en consorten Beschreven en Aan wezen Als Grote Bron én In Stand Houder Van Kinder handel én Kinder misbruik !

  Ze Doen er Van uit overheden en Aanverwant Alles Aan om Mijn Websites , Websites Waar Ik Comment , Getuig of Informeer te Sluiten en te Beschadigen , Ook Websites Als klokkenluideronline en Argusoog Zijn Geen Eens Veilig Voor ze !

  Zelfs Leden Van de Overheid en Politie Zijn Hier om Bedreigd en Beschadigd Waar de acties Tegen Weltink en de Politiechefs Ook Bij Horen !

  Mogen Zéker Geen Eens Zoeken Naar Heroine en ghb in schoolKinderen ???

 25. Een sigaret geeft altijd plezier, maar sommigen sigaretten geven meer plezier dan andere. De eerste sigaret op de dag, bij een vers gezette espresso, nog voor het ontbijt, geeft een speciaal genoegen. De dag begint; hij begint goed; je bent meteen klaar wakker, het verstand op scherp. Ook de sigaret na het diner is speciaal lekker. Eigenlijk eet je je door het gehele drie of vijf gangen diner heen, omdat je weet dat de beloning wacht. Na het toetje bij de koffie is hij er dan, lang gewacht, eindelijk genoten. Zeer ergerlijk is het wanneer zich in het tafelgezelschap mensen bevinden die niet kunnen wachten tot na het diner en reeds tussen de tweede en de derde gang een paffertje opsteken. Wat een gebrek aan zelfbeheersing! Geen enkele discipline! Ze weten hoe lekker de sigaret na de maaltijd is en toch steken ze er nu
  +1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


A (Niet hoofdlettergevoelig.)