Charlatan Al Gore!

Charlatan Al Gore!Goed, we moeten het weer niet verwarren met het klimaat, maar toch… Ik krijg zowaar de indruk dat deze winter nog lang niet voorbij is, en dat we nog wel een maand te gaan hebben voordat het een beetje voorjaar wordt.
 
De bovenstaande foto is op 10 februari om 14:00 uur genomen vanaf mijn balkon, ongeveer een uur nadat het weer eens is gaan sneeuwen. De vlag op de foto is overigens een Geusvlag.
 
@Al Gore: Voor mij ben je gewoon een charlatan! Je probeert ons onzin te verkopen met je geleuter over klimaatverandering opwarming van de aarde!
 
OK, we should not mix up the weather with the climate, but still… I really get the impression that this winter is far from over, and that we’ll have to wait for at least one more month for spring to arrive.
 
The above picture was taken from my balcony on February 10 at 14:00 hours, about one hour after it began snowing for the so manieth time. The flag in the image, btw, is the Dutch People’s Jack, aka the Freedom Fighter’s flag.
 
@Al Gore: To me you are just a charlatan! You’re trying to sell us nonsense with your whining about climate change global warming!

(Aantal stemmen: 1 | Gemiddeld: 1,00 van 5)
Loading...

5 thoughts on “Charlatan Al Gore!

 1. 1 grote zwendel, dat global warming gezeur. Hier in Emmen ligt nu zeker 15-20 cm sneeuw. Er is niet gestrooid, dus we glibberen en glijden naar ons werk šŸ™‚

 2. @Monique:
  Die 15-20 cm halen we hier in Amersfoort niet, maar toch is er hier in zeer korte tijd ruim 5 cm (gemeten op mijn balkon) gevallen. Het ligt er nog steeds, want ook overdag komt het kwik maar nauwelijks boven het vriespunt uit!
  Hier is zeer beperkt gestrooid. Ik neem dan ook aan dat het zout nu, na 2 maanden winter, toch echt wel op is. En dit weekend komt er nog meer bij…
  Al Gore is hiermee figuurlijk al uitgegleden, en wat mij betreft mag-ie ook letterlijk op z’n muil gaan. Hier op de hoek van de straat bijvoorbeeld! :mrgreen:

 3. De hype, door Al Gore tot grote hoogte opgestuwd, is flauwekul. Dat het klimaat door menselijk handelen nadelig beĆÆnvloed wordt is eveneens onmiskenbaar. De machtige elite heeft belangen, en die komen nu aan het licht. Zijn we weer besodemieterd.

  Interessant is de crisis waarin de onkreukbare wetenschap belandt. Voor de politieke besluitvorming zal dit consequenties gaan hebben. En ik ben daar blij mee, want het blindelings geloof in de wetenschap liep de spuigaten uit.

  21e eeuw, de eeuw van moderne crises.

 4. @Quillem:
  Welkom terug hier!
  Het is een goede ontwikkeling dat de mensen weer inzien dat ze jarenlang bedrogen zijn door al die zogenaamde wetenschappelijke onderzoeken! Het begin van een grote ommekeer???

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.