Red de strippenkaart!

Red de strippenkaart!

De ouderwetsche strippenkaart (en bijv. het enkeltje op de stadsbus) moet blijven! Vind jij dat ook? Kijk dan op Strippenkaartmoetblijven.nl en teken de petitie.

Op genoemde site worden een aantal punten opgesomd, maar ik wil daar graag aan toevoegen dat ik de OV-chipkaart zie als een extra contrôlemiddel voor Big Brother. Ook moet het systeem uiteraard foutloos werken, en dat lijkt tot op heden beslist niet het geval te zijn! En ten slotte moet de kaart zelf niet na te maken zijn door een stel handige hobbyisten! Wie herinnert zich nog die Duitse jongens die met een handjevol elektronica zelf een OV-chipkaart in elkaar hadden geknutseld???

Al met al blijf ik dus voor het behoud van de strippenkaart!

(Aantal stemmen: 1 | Gemiddeld: 4,00 van 5)
Laden...

5 gedachten over “Red de strippenkaart!

  1. vandaag niet met je eens… leve de ov-chipkaart. die ik zelf trouwens ook verkoop. En de laatste weken zonder problemen… gelukkig want de start was slecht.

  2. Geef mensen op z’n minst de keuze, m.a.w. laat de strippenkaart bestaan naast de OV Chipkaart. Los van het hele privacy-gebeuren zijn we straks volledig afhankelijk van elektronica en elektronische hulpmiddelen. We kunnen nou al niks meer zonder…

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.