Zaadjes!

Zaadjes!

Eigenlijk had ik de hoop al opgegeven, maar de tabaks­zaadjes van Vreeken.nl zijn na 7 weken tóch nog gearriveerd! Eén dezer dagen ga ik een paar zakken potgrond kopen bij de supermarkt en dan kan het feest half maart beginnen! Dit jaar heb ik Nedertabak en Turkse tabak in huis gehaald zodat er straks wat te mengen valt. Ik zal jullie op de hoogte houden van de belangrijkste stappen in het proces. Houd De Geuzenpartij! dus in de gaten!

De gratis wintermeloen is leuk, maar het gaat mij zuiver om de tabak. Maar heb je toevallig een moestuin en wil je de winter­meloen proberen? Dan stuur ik ze gratis en voor niks naar je op. Geef je adres maar door bij de reacties of via het contact­formulier. Het is echt maar één zakje, dus ik kan ook maar één persoon blij maken!

Foto: Tabakszaadjes plus gratis zaadjes wintermeloen

(Aantal stemmen: 2 | Gemiddeld: 5,00 van 5)
Laden...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *