De zaak tegen Wilders

De zaak tegen Wilders

Ik ben het niet altijd roerend eens met de ietwat ongenuanceerde uitspraken van Geert Wilders, maar ik vind wel dat hij als politicus zijn gedachtengoed moet kunnen uitdragen! Als het nl. in ons land allemaal goed zou zijn -en dat is het dus niet- dan wordt een politicus door het volk beoordeeld, en niet door de rechtbank! Zoiets heet stemmen, geloof ik…

Als een groot deel van het volk dus niet wil dat de Islam vaste voet aan de grond krijgt, dan heeft de kiezer m/v gesproken!

Ook ik zie overigens het gevaar van de Islam, maar ik heb nog nooit het gevoel gehad dat ik daarom maar op Geert Wilders zou moeten stemmen. Echter, nu er straks een proces moet worden gevoerd om Wilders’ ideeën aan de politieke correctheid van vandaag te toetsen, wordt daarmee natuurlijk wèl een signaal afgegeven…

Ja, al zou de straf voor Wilders slechts symbolisch zijn, dan nog is dat voor mij al een reden om juist dáárom op de PVV te gaan stemmen tijdens de komende verkiezingen op 3 maart a.s. En ongetwijfeld miljoenen anderen met mij!

Edelachtbare dames en heren magistraten, weet dus waar u straks aan begint!

(Aantal stemmen: 7 | Gemiddeld: 4,43 van 5)
Laden...

11 gedachten over “De zaak tegen Wilders

 1. inderdaad…. Stemmen op de PVV is stemmen uit onmacht!

  Dacht je dat Wilders wèl met oplossingen komt voor etnische problemen ??

  Ga toch weg, dan moet je alles wat ‘niet-Nederlands’ is aanpakken, niet alleen Moslims!

  Overigens zijn de GROOTSTE criminelen in dit land het bestuurlijke volk (98% Nederlanders) die miljoenen opstrijken aan nutteloze bonussen die ze niet verdienen maar wel krijgen. Die gasten kunnen gvd niet eens d’r eigen veters strikken man!

  Laat ze top-management Nederland maar flink aanpakken, DIE helpen Nederland naar de gvd. Echt niet de Mohammed of Mustafa die je fietsje steelt of een kei door de raam kegelt…

 2. In dit land zijn een paar advocaten (Spong, Lucas en Raza) een zaak begonnen tegen iemand die o.a. Oriana Fallaci citeerde. Die citaten staan in de dagvaarding en kan iedereen lezen in de volgende webpagina.
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=10421
  Grote vraag: waarom vinden E. Hirsch Ballin & consorten (dat zijn het O.M. en het Amsterdamse Hof)
  dat citeren uit andermans werk (bestsellers, nota bene) beledigend is, racisme is, discriminatie is en als klap op de vuurpijl ook nog eens haatzaaien is?
  Nee, het moet echt niet gekker worden in Nederland en ik baal van het feit dat er slechts een paar honderd demostranten voor de Parnassusweg 220/Amsterdam stonden.
  Daarom durf ik nu te voorspellen dat Wilders alleen maar vrijgesproken kan worden, ik durf te voorspellen dat de heren rechters er wel voor oppassen dat ze later te horen krijgen, dat ze van dictatoriaal gedrag worden beschuldigd àls ze Wilders toch veroordelen.
  Want een veroordeling betekent automatisch dat onze vrijheid van meningsuiting is verkwanseld aan dat leger verdomde jurken- en hoofddoekdragers!

 3. Het is allemaal aan twee kanten een grote show.

  Sorry even een plakkertje vanavond.
  Ga zo de deur uit om foto’s te maken en live radio/internet interviews van de opening van de Leidse Jazzweek.
  Log komt er wel op om 21:30 uur.

 4. Vrijheid van meningsuiting, ons aller recht. Wanneer Wilders veroordeeld wordt is dat recht afgelopen want dan moeten wij allen oppassen wat we zeggen. Ik wacht 3 februari af en ik ben zeer nieuwsgierig of een groot deel van de getuigen/deskundigen gehoord mogen worden. Mijn respect gaat uit naar Wafa Sultan en ik ben dan ook zeer benieuwd wat zij te zeggen heeft.

  Stemmen op Wilders of een ander PVV-lid zou je moeten doen omdat je achter het gedachtengoed staat en niet als protest, al kan ik het me wel voorstellen.

  Ik denk dat vrijspraak zal volgen, maar indien ik ongelijk krijg dan wordt het chaos. De PVV-achterban en ook veel niet-Wilders stemmers gaan dat niet pikken. Ik wil i.i.g. de vrijheid van meningsuiting niet beperkt zien.

 5. @Huub:
  Zie het als een signaal, een protest…

  @Inderdaad:
  Welkom hier. Wilders zal m.i. GEEN daadwerkelijke oplossingen kunnen aandragen. Dat heb ik ook nooit beweerd.

  @Anderen:
  Volgt z.s.m.

 6. @Tedje van Es:
  Het is idd. vreemd dat Oriana Fallaci haar visie wèl mag uiten, en Wilders niet! Mogelijk heeft het OM nog nooit van Fallaci gehoord???
  Maar goed, veroordeling zal leiden tot meer stemmen en nog meer internationale bekendheid!

  @Leidse:
  Een grote show (lees: poppenkast) is het zeerzeker! Ik kom straks je log ff bekijken over de opening van de Jazzweek.

  @Monique:
  Ja, VVM. Daar gaat het ook mij in hoofdzaak om! Zal Wafa Sultan evt. ook worden gehoord??? Daar wist ik niets van. Kijk, als zij wat zegt, dan weet ze nl. waar ze over praat. Wilders weet dat m.i. niet!

  @Alidas:
  Welkom! Dank voor je heldere reactie. 🙄

  @Ruitenkoning:
  De spijker op z’n kop! Sommige haatzaaiers vinden het volkomen normaal om homo’s van een minaret af te gooien. Dergelijke zaken worden hier al veel te lang getolereerd!

 7. Als je zegt dat Wilders niet kan putten uit ervaring zoals Wafa Sultan dat wel kan, dan geef ik je gelijk. Maar houd er wel rekening mee dat Wilders heel goed weet hoe de islam in elkaar steekt. Ik ben ervan overtuigd dat hij goed beslagen ten ijs komt wanneer hij in discussie moet over de islam. Ik durf te wedden dat het OM nog nooit van Oriana Fallaci of Bat Ye’Or heeft gehoord.

 8. Zelden ben ik het zo roerend eens geweest als nu met ‘Inderdaad’:

  “…Overigens zijn de GROOTSTE criminelen in dit land het bestuurlijke volk (98% Nederlanders) Die gasten kunnen gvd niet eens d’r eigen veters strikken man! Laat ze top-management Nederland maar flink aanpakken, DIE helpen Nederland naar de gvd…”

  Prachtig, zeer wijs, en volkomen waarheidsgetrouw gesproken!

  Hamers had bij ons weer een andere invalshoek in een direct gelieerd opiniestuk:
  http://www.metropoly.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=673:verkiezingen-alles-is-kapot-vernietigd-gestolen-en-weggegeven&catid=35:politiek

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.