Ubuntu MATE 20.04 – II

Ubuntu MATE 20.04 – II

Na een paar dagen prutsen is de installatie van Ubuntu MATE 20.04 afgerond. Echt enthousiast ben nog steeds niet, maar toch moet ik het hier maar bij laten.

De foutmelding uit deel I werd veroorzaakt door diverse crash-rapporten. Na het leegmaken van de betreffende map was dat probleem dus snel verholpen. De Grub (boot manager van Ubuntu) blijft echter zo af en toe nog steeds tevoor­schijn komen. Dat zal wel iets te maken hebben met restanten van de eerste (mislukte) installatie. Ik blijf daar verder maar gewoon af; ik moet het maar voor lief nemen.

En zo heeft elke versie van Ubuntu wel een aantal nukjes. Het schijnt er allemaal bij te horen, want Ubuntu is liefdewerk. En dat is toch nog altijd beter dan een product van ene heer Gates. Met de opbrengst van Windows wil dit heerschap ons nl. volspuiten met troep die geen weldenkend mens in z’n lijf wil hebben!

EINDE

Foto: Screendump van mijn huidige bureaublad

(Aantal stemmen: 1 | Gemiddeld: 5,00 van 5)
Laden...
Reageren is niet mogelijk.