Terreurdreigingsniveau: beperkt

Terreurdreigingsniveau: beperkt

Wow! Gisteren is de terreurdreiging gezakt tot beperkt. Dat betekent dus dat we van kleurtje Bert naar kleurtje Koekiemonster zijn gegaan. Wanga!

Dat houdt m.i. dan ook in dat de oorlog in Afghanistan beëindigd kan worden, dat het EPD kan worden opgeheven, dat de plannen voor het rekeningrijden kunnen worden opgeschort, dat er geen vingerafdrukken meer nodig zijn, dat we weer veilig over straat kunnen, en dat we niet meer hoeven door te werken tot ons 67e. Jippie!!!

Zelfs Doutzen ging speciaal hiervoor maar weer eens bijna uit de kleren, en ik heb mij laten vertellen dat ze herhaaldelijk ‘it giet oan!’ riep. En in Huize Actiefront! is het bier weer lekker koud. Nog één biertje, en ik ga spontaan ‘vrede op aarde’ zingen!

Maar goed, alle gekheid op een stokkie: zometeen plaats ik hier een kerstkaart, en daarna ga ik maar eens werken aan een jaaroverzicht.

(Aantal stemmen: 1 | Gemiddeld: 5,00 van 5)
Loading...

Reageren is niet mogelijk.