Groningen stort in!

Groningen stort in!

Na de aardbeving van gisteren weet ik nu eigenlijk al wel dat de hele provincie Groningen langzaam maar zeker aan het instorten is. De gas­winning had m.i. dan ook 20 jaar geleden al moeten worden afgebouwd zodat er meer tijd was geweest om te zoeken naar alter­natieven.

Nu moet Nederland halsoverkop aan die gekke warmte­pomp terwijl het voor de Groningers simpelweg al te laat is! Over een jaar of 10 is hun hele provincie volgens mij nl. ingestort en onder de zee­spiegel verdwenen!

En hoe zit dat trouwens met die duizenden kilo­meters aan oude gas­leidingen die de komende decennia vervangen moeten worden? Gaan we tóch niet van het gas af? Gaat de NAM tóch vrolijk door met de gas­winning totdat de hele provincie is verdwenen? Of is er tóch nog (hoewel veel te laat) een deal gesloten met één of ander land dat nog voldoende gas in de bodem heeft zitten?

Wie het weet mag het zeggen!

Foto: Grunneger Mollebonen
Bron: Wikimedia

(Aantal stemmen: 1 | Gemiddeld: 5,00 van 5)
Laden...

2 gedachten over “Groningen stort in!

    1. Schokkend! Dank voor je link.
      Ik ging ervan uit dat men dit al wel 20 à 25 jaar zou weten, maar dus al 56 jaar!
      Al die jaren is dus de waarheid achtergehouden en is iedereen monddood gemaakt die de waarheid wilde openbaren. Er wordt zelfs gesproken van een omerta (zwijgplicht). Een grove schande is dit!

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.