Alleen de poppetjes veranderen

Alleen de poppetjes veranderen

Meestal was ik een van de zeer weinigen in het stem­lokaal bij mij in de buurt, maar vanavond rond 6 uur stond er zowaar een rij. Geen ideale situatie natuur­lijk om uitgebreid tekeningen te maken op mijn stem­biljet van Miss Waterschap en van mijn vriendje Bert. (Reactie op FB; duurt effe.)

Ik heb dan ook maar besloten om blanco te stemmen. Bij het verlaten van het stem­lokaal heb ik nog ‘Alleen de poppetjes veranderen!’ geroepen, want zichtbare leiders zijn toch niet echt aan de macht.

Natuurlijk hoop ik dat de klimaat­drammers etc. niet in de Eerste Kamer terecht­komen, maar uiteinde­lijk zal er bar weinig veranderen zolang we vast blijven zitten aan het huidige kies­stelsel!

Foto: J.M. Luijt [CC BY 2.5 nl], via Wikimedia Commons

(Nog geen stemmen)
Laden...
Reageren is niet mogelijk.