Weer een nieuw woord!

Weer een nieuw woord!

En ja hoor… Nederland heeft er straks weer een nieuw woord bij: capuchonverbod! Kijk, van een løllo als Klink of Rouvoet zou je zoiets kunnen verwachten, maar nu komt de verbodscultuur ook al uit de hoek van TON, met Tante Rita aan het roer.

Van Tante Rita had ik toch echt een ander geluid verwacht. Ook zij probeert nu de maatschappij en het individu met wetjes en regeltjes te kneden tot het politiek correcte ideaalbeeld. Foei!

Rita, stel je mening bij en zet je handtekening op De Vrijheid. Alvast bedankt!

(Aantal stemmen: 4 | Gemiddeld: 3,50 van 5)
Loading...

10 thoughts on “Weer een nieuw woord!

 1. Met een verbod kom je er wel! Niet dus! Rita doet aan symptoombestrijding en daar schieten we niets mee op. I.p.v. dat ze pleit voor meer bevoegdheden voor het blauw op straat en minimumstraffen…..

 2. IK wordt er echt simpel van, van al die goedbedoelde verboden en regeltjes. Nog even en het communisme komt weer in beeld.

 3. Het beste is om alle wetten uit het wetboek te schrappen en dan alleen wetten verzinnen die te handhaven vallen. Lulkt dat niet? Dan geen weet.

 4. @Allemaal:
  Verboden, verboden en nog eens verboden. Iets anders lijkt niet in de hoofden van politici op te komen!

 5. Wie is die mevrouw Rita Verdonk? Ik meen me vaag iets te herinneren uit een donkergrijs verleden… kunnen we dit gekke mens niet verbieden?

 6. @René:
  Verboden verbieden lijkt mij een goede zaak!

  @Momus:
  Rita verbieden lijkt me een goed plan!

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.