‘Kissing zone’ nu nog een grap

‘Kissing zone’ nu nog een grap

Het lokale nieuws… Het is vaak te weinig interessant omdat er doodleuk nooit eens wat bijzonders gebeurt. Je kent dat waarschijnlijk wel. Zo is het ook in mijn woonplaats Amersfoort: elke dag weer gelijksoortige nieuwtjes over een verkeerscontrôle aan de rondweg, een knokpartijtje in de binnenstad, een nachtelijke wildplasser aan de gracht en een schoorsteenbrandje in een rijtjeshuis. Morgen is het weer van hetzelfde laken een pak!

Het is dan ook nauwelijks de moeite om het allemaal bij te houden, maar afgelopen zondagavond zat ik wat te spelen met de afstandsbediening, en zag toen per ongeluk het onderstaande filmpje van Omroep Amersfoort. Lachen, gieren, brullen om deze geweldige 1-aprilgrap!

OK, nu was het in Amersfoort c.q. Nederland nog een 1-aprilgrap, maar let wel: het ‘Engelse initiatief’ waar de NS-medewerkster op doelde is natuurlijk inmiddels wel de bittere werkelijkheid! M.a.w.: nu is het nog een grap, maar over een jaar kan het ook hier werkelijkheid zijn! Zie voor meer info imtrent dat Engelse initiatief de log ‘Rookvrij kusverbod’ van 20 februari jl.

Maar goed, totdat het zover is kunnen we misschien nog wel een jaartje lachen om de ‘kissing zone’ op Amersfoort CS!

video

(Aantal stemmen: 2 | Gemiddeld: 3,00 van 5)
Loading...

4 thoughts on “‘Kissing zone’ nu nog een grap

  1. @Ko:
    Ja, dit is idd. weer zo’n klassieker van Koot & Bie.
    Ook dit kusverbod zal er ooit doorheen gedrukt worden terwijl we er nu nog om lachen…

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.