Een valse start

Een valse start

Er moet wat aan de hand zijn met de hosting van geuzenpartij.nl, want het zou inmiddels al zicht­baar moeten zijn. Terwijl mijn hosting­provider meldt dat alles oké is, krijg ik daar de hele dag nog steeds een ‘403 Forbidden’ te zien.

Het helpt allemaal niet, wat ik ook probeer: geuzenpartij.nl levert meestal direct een 403 op, en soms schakelt ie nog gewoon door naar actiefront.nl. En met https krijg ik meestal eerst te zien dat het SSL-certi­ficaat niet in orde is. Ik sta dan een uit­zondering toe, maar dat resul­teert dan uit­eindelijk weer in een 403.

Met geen enkele ‘normale’ browser voor zowel Ubuntu als Windows, lukt het. Alleen met mijn TOR browser, die een website bezoekt via diverse omwegen, lukt het juist weer wel. Dat is nog het raarste van het hele verhaal.

In het uiterste geval draai ik de hele zaak weer terug, maar ik zal ze nog maar een paar dagen de tijd gunnen om het zaakje op te lossen. Voor­lopig ga ik dan ook maar gewoon hier door. Het is niet anders.

Zometeen ga ik het nieuwe thema Twenty Fourteen instal­leren en ga ik werken aan de geplande logjes. Ik heb immers een weblog om logjes te schrijven en niet om rare problemen op te lossen?

Foto: Pixabay

(Aantal stemmen: 1 | Gemiddeld: 5,00 van 5)
Loading...

9 gedachten over “Een valse start

  1. Ik zag even het artikel via mijn reader maar als ik nu op jouw site kijk zie ik alleen headlines van de laatste artikelen onder elkaar.

    1. Precies. Ik wacht tot de database is overgezet. Daarna ga ik heel voorzichtig kijken of de FTP het misschien al doet.
      Ik ben overigens altijd zeer tevreden geweest over mijn hosting bij Alphamega, maar ik vind het wel absurd dat het meer dan 52 uur moest duren om de verhuizing zichtbaar te maken!

  2. De FTP werkt inmiddels, dus ik heb alvast alle foto’s, plugins, etc. geüpload. De DB wordt -als het goed is- maandag de 11e overgezet.

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.