Rookvrij kusverbod

Rookvrij kusverbod

Zo, de gestapomannetjes van de VWA hebben nog net voor de carnaval gescoord: Café ‘De Kachel’ heeft de ‘rookzaak’ vooralsnog verloren. Natuurlijk procedeert het café i.s.m. Stichting KHO, Rokersbelangen e.a. door, en zolang er geprocedeerd wordt… Mag er worden gerookt in ‘De Kachel’!

Tijdens het aankomende carnavalsweekend maken de VWA-mannetjes het bog bonter: ze gaan dan zelfs undercover in carnavalskostuum. Ik vraag me af in hoeverre dit in Nederland is toegestaan! Maar goed, ik hoop dat ze in dit geval herkenbaar zullen zijn aan laarzen met stevige hakken!

Ook buiten onze landsgrenzen gaat het goed mis, want op het station van het Engelse plaatsje Warrington zijn onlangs kusvrije zônes ingesteld. Voorzover ik het verhaal goed heb begrepen, is dit nog geen wet van Meden en Perzen decreet vanuit Brussel, maar ik zie het er nog wel van komen dat er over een jaar of 10 ook undercover kuscontroleurs zullen rondlopen!

Daarom de volgende oproep aan iedereen die de betuttelende maatregelen van de laatste jaren heeft toegejuicht:

Weet waar je mee bezig bent! Je mag dan misschien blij zijn met de rookvrije kroeg, en je mag al die stiekeme acties van de VWA misschien wel geweldig vinden, maar houd er dan alsjeblieft rekening mee dat er vroeg of laat een kuscontroleur op je nek springt terwijl je bijv. je vriend of vriendin een afscheidskus geeft. Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

Voor vanavond hou ik het verder kort, want ik ben gisteren geopereerd aan mijn linkervoet (zie voorhistorie). Lopen en opstaan kosten nog erg veel moeite, dus ik houd het voor gezien voor vandaag.

Foto: Kusverbod

(Aantal stemmen: 1 | Gemiddeld: 5,00 van 5)
Loading...

11 thoughts on “Rookvrij kusverbod

 1. Het is te gek voor woorden, wat er hier gebeurt. Ben zelf werkzaam in de horeca. Wij en meerdere horecazaken hebben allemaal dezelfde standaardbrief gekregen met de mededeling, dat er geconstateerd is, dat er gerookt wordt. Terwijl er niemand binnen is geweest.
  Ze worden in dit land steeds gekker en net wat je zegt, eerdaags krijgen wij de kuscontroleurs. Het zal mij niet verbazen. Ik kots op deze regering.
  Sterkte met je voet.

 2. Joop/roker(s): de poot stijf houden!!! Wat een absoluut belachelijk kutland is het toch! En als die failliete kroegen, tja, dat komt straks natuurlijk gewoon ‘door de kredietcrisis’. Ammehoela!

 3. Net wat je zegt…straks zijn die felle anti rokers met iets anders aan de beurt en dan zijn ze zwaar geschokt. 😯
  Sterkte met je voet, Joop!

 4. Joop allereerst beterschap met je voet natuurlijk. En dan over het onderwerp: om met Momus te spreken ‘Wat een absoluut belachelijk kutland is Nederland toch’! Enfin, dat krijg je met belachelijke kutpolitici. Daarom hebben wij ons plan getrokken, en een strategie ‘bedacht’ om ten snelste tot revolutionaire veranderingen te kunnen komen.
  http://www.metropoly.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=375:uitspraak-in-roken-rechtzaak-cafe-de-kachel-pvv-lachende-derde-&catid=35:politiek

  Het is niet onze eerste keuze, maar wel de meest voor de hand liggende deur om tot rigoureuze veranderingen te kunnen komen. Om de huidige vadzige politieke elite in het (dis)functioneren de nek om te draaien,alvorens deze elite Nederland en de democratie tot stervens toe de nek om zal draaien. Want dan is het definitief en onomkeerbaar!

 5. @Allemaal:
  Dank voor jullie belangstelling i.v.m. mijn voet!

  @Ineke:
  Als mijn voetje straks weer wil meewerken, dan ga ik weer posters plakken. Eén van deze posters krijgt de volgende tekst:
  VWA: VoedSSel en Waren Autoriteit!

  @Momus:
  Het is idd een ouwe anti-rokerstruc: roepen dat kroegen helemaal niet kapot zijn gegaan aan het rookverbod. 😈

  @Gerooide:
  Anti-rokers denken er nu wsch. nog niet over na dat zijzelf ook ooit eens aan de beurt zullen komen. Vandaar dus ook mijn oproep om ze wakker te schudden.

  @Sander:
  PVV stemmen is een optie, maar ben toch niet echt dolenthousuiast. Lees verder mijn reactie bij jou.

 6. Ik hoop dat alles goed is gegaan met je voet.
  Echt ik baal van het rookbeleid vandaar ook (zoals ik op mijn log schreef) geen zin had om een heel weekend te gaan zitten klooien met het carnaval.
  Morgen of maandag een paar geweldige filmpjes van Marina Bosman op mijn log, dat worden echt krakers en hoop dat eerdaags heel Nederland ze kent.

 7. Dit is inderdaad een verwerpelijke manier die niets met handhaven te maken heeft. Ik heb niets tegen het rookverbod, maar dit soort praktijken zijn echt verwerpelijk.

 8. Werkelijk belachelijk. Ik zie nu allemaal van die mannetjes uit de Matrix voor me, die geroutineerd doch sneaky toeslaan. Volop in clownskostuum, maar met zo’n uitdrukkingsloos grimas erboven.

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.