Balkenende en de drie mooie dames

Balkenende en de drie mooie dames

De meeste moppen, die ik bijna dagelijks aantref in mijn maildoos, vind ik flauw, maar deze vond ik toch wel de moeite waard om hier te plaatsen:

Jan Peter Balkenende ontmoet drie mooie dames in een discotheek; een roodharige, een blondine en een zwartharige. Hij gaat bij hen zitten en stelt de roodharige de volgende vraag: “Ik ben premier Balkenende, wat kost het me om een nacht met u door te brengen?” De rode antwoordt: “Voor u, meneer de premier, kost dat 2000 euro.” Vervolgens stelt hij dezelfde vraag aan de blondine en zij antwoordt hem: “Voor u, meneer de eerste minister, kost dat 1000 euro.”

Als laatste vraagt hij ditzelfde aan de zwartharige dame, en zij geeft hem het volgende antwoord: “Meneer de premier, als u mijn rok zo hoog kunt optillen als de belastingen zijn, mijn bh zover naar beneden kunt krijgen als de salarissen zijn, uw dingetje zo hard kunt krijgen als het leven is en hem zo lang omhoog kunt houden als de prijzen, en me zo hard kunt naaien zoals u het Nederlandse volk verneukt, meneer de eerste minster, DAN IS HET VOOR U GRATIS !!!”

(Aantal stemmen: 6 | Gemiddeld: 5,00 van 5)
Laden...

9 gedachten over “Balkenende en de drie mooie dames

 1. Deze is inderdaad erg sterk hahahha.
  Off topic, heb je mijn live log over een spoeddebat nog gelezen, was leuk om te doen maar heb me de tandjes getikt hahahahah

 2. Off topic,

  weergaloos goed nummer van UB 40. One in ten (1 op 10).

  Ze beschrijven de gemiddelde persoon die totaal niet bestaat, maar waaraan veel toe gewezen wordt. 😉

 3. @Leidse:
  Ja, natuurlijk heb ik je log gevolgd over dat spoeddebat gevolgd, maar het was natuurlijk een Leidse aangelegenheid waarvan ik de voorhistorie niet kende.

  @Monique:
  De mop is niet van mij, dus ga je gang! Een link is altijd welkom, maar wat mij betreft niet verplicht.

  @Ruitenkoning:
  Ja, UB40 had vrijwel altijd van die heerlijke maatschappijkritische teksten. De komende tijd zal ik ongetwijfeld nog wel eens wat van UB40 plaatsen.
  (@Allemaal: Het gaat hier om een video die geplaatst was onder het kopje ‘TV De Vrijheid’ op de hoofdpagina van dit blog.)

 4. ik heb er nog eens wat nachtjes over geslapen, maar de conclusie is mij duidelijk geworden.

  De BV Nederland is terminaal! En dat dankzij de gehele verzorgende staf van JP naar Wouter, Gerrit, Ella en ga zo maar door.

  Vanaf 1960 is er een beleid gevoerd voor deze patient wat in het klein terug te zien is op veel fronten.
  Veel managers en vergaderingen en bijbehorende zaken waardoor er op de werkvloer gebrek ontstaat aan alles!

 5. Als ik die donkerharige was, zou ik Balkenende een fikse boete geven voor het uitluisteren van haar offerte. Overigens, dat ie die eerste 2000 Euro biedt, dat is al strafbaar genoeg. Die 2000 Euro zijn wel gestolen mijnheer mevrouw, dat is 4 maanden leven van een uitkering.

  Maar serieus;
  Jan Peter Balkenede is officieel Christelijk Gereformeerd. Letterlijk betekend dat, dat men iedere week de beste man/untertier aantreft in een Papentempel. Dat ie Kerstmis gedoogt, Pasen gedoogt, zonde dag verplicht stelt, liegt over de oorlog in Afganistan, liegt over de Heilige Inquisitie in Irak, liegt over Dubai. Dat ie een pop is van een totaal andere politiek agenda, als dat hijzelf en de Nederlanders menen, want: Hij is als lijsttrekker van het CDA, de Opus Dei Partei want Christen Democratie is een gevolg van Opus Dei, 100% medeplichtig aan Contrareformatie en Eucumene.
  Evenals de Christen Unie. Ja, als een Partij zo heet, verondersteld de naam verdeeldheid, vooral tegen over het CDA, dus splitst zij elke mogelijke Unie. Unie-verzele Papentempels in fanatieke Zonde aanbidding op dag. Christen Unie is een Anti Christelijke Partei, want ze verbiedt het roken terwijl zij geneesmiddelen tegen verslaving achterhoudt na diefstal, speculeert met accijnzen, de Rooms Katholieke Clerus de inhoud van het EO laat bepalen, is Kro, Ikon en Rkk nog niet genoeg!!!

  Gedogen van Katholicisme is volgens mij strafbaar. 😎

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.