Oproep aan Engelse regering / Call to UK Govt.

Oproep aan Engelse regering / Call to UK Govt.

Nee, ik ben geen echte Wilders-fan, maar ik vind het absurd dat Wilders niet meer in het Verenigd Koninkrijk mag komen. Ik dacht dat we open grenzen hadden???

No, I’m not really a Wilders fan, but I find it absurd that Wilders is no longer allowed to enter the UK. I thought we had open borders???

Gemaakt met/Created with: Bus slogan generator – Met dank aan/Thanks to: Madbello

(Aantal stemmen: 2 | Gemiddeld: 3,00 van 5)
Loading...

11 gedachten over “Oproep aan Engelse regering / Call to UK Govt.

 1. Ik vraag me werkelijk af op welke gronden Wilders geweigerd wordt. Of moeten we voortaan maar spreken van Verenigd Islamistan?

 2. Ze hadden Wilders beter kunnen verbieden dagelijks op de TV te komen, voordat ie die zetels haalde.
  Dan was ons die schande onthouden.

 3. @Geus: Verbieden om de vrije mening te verkondigen? In welke tijd leef jij? Kom nu toch, je hoeft het niet met Wilders eens te zijn, dat is jouw goed recht. Wat als iemand jou zou verbieden om jouw mening te verkondigen. Ik ben het absoluut niet met je eens, maar ik verbied jou toch ook niet om jouw mening te uiten? Ik zou niet eens willen.

  Wilders gaat wel naar Engeland

 4. Hoe je ook over Wilders denkt, hij gaat in elk geval als een speer. En dat hij als een speer gaat, daar zorgen vooral anderen voor. We gaan bijzonder onzekere tijden tegemoet: Wilders is daarvan een symbool, alsmede een product. Zelf heb ik niet zo veel met die man, maar ik heb wel respect voor zijn lef. En ‘lef’ is een karaktereigenschap die we maar bij bitter weinig politici aantreffen.

 5. Zojuist in het nieuws:

  Wilders is aangekomen op Heathrow, is daar apart genomen, mag het land niet in en moet binnen 2 uur terug naar Nederland.

 6. @Allemaal:
  Voor een ieder die het vrije woord liefheeft geldt wat mij aangaat een negatief reisadvies voor geheel Groot Brittannië !!!

 7. Wij zijn niet van plan te gaan. Zowieso niet nu. Engeland was altijd het land voor Martin. 15 jaar geleden kwam hij er regelmatig bij zijn goede vriend, een oorlogsveteraan (R.I.P). Nu, anno 2009, ziet mijn eega ‘zijn land’ naar de verdommenis gaan. Vandaag zei hij dat hij niet meer naar Engeland wil, het zou hem verdriet doen.

 8. @Monique:
  Ook ik ga uit principe niet meer naar Engeland. Het heeft zich de laatste jaren al in rap tempo opgewerkt tot ‘camera-land’ nr. 1, en nu dus deze inperking van vrijheid van meningsuiting. Bah! :sick:

  @Ruitenkoning:
  In principe zou je toch zonder al te veel rompslomp ook ramen moeten kunnen gaan wassen in België. Het is absurd dat er sinds de open grenzen in jouw geval vrijwel niets is veranderd! 👿

  PS: De link in jouw reactie nr. 9 werkt overigens wel!

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.