Anti-rokenorganisaties saboteren conferentie

Anti-rokenorganisaties saboteren conferentie

De Europese anti-rokenorganisaties zijn er in geslaagd de conferentie tegen rookverboden, in het Europarlement (EP) in Brussel, te saboteren. Het Bureau van het Europarlement, dat o.a. de gebouwen beheert, heeft na vele e-mails uit de anti-rokenorganisaties de conferentie in het parlement verboden.

Inmiddels heeft de conferentie een nieuw onderkomen in Brussel gevonden, op een steenworp afstand van het gebouw van de Europese Commissie. Nieuws daarover is binnenkort te vinden op de TICAP website.

Lees het gehele verhaal op de site van Forces Nederland.

Opm. van Actiefront!:
Het zit nog steeds in de planning om op de tweede conferentiedag (de 28e) aanwezig te zijn, maar ik weet nog niet of het wel haalbare kaart is om op één dag heen en weer te reizen naar Brussel. Gemakshalve ga ik er nl. van uit dat hotelkamers rond het Europarlement niet te betalen zijn.

(Aantal stemmen: 3 | Gemiddeld: 4,33 van 5)
Loading...

8 gedachten over “Anti-rokenorganisaties saboteren conferentie

 1. offtopic: quote: ik vraag me zelfs af of die mensen nou echt wel zitten te wachten op ontwikkelingshulp uit Europa!
  Dat was je reactie op mijn blog Joop, oja hoor want dan wordt alles georganiseert voor ze! Als ik alles zo lees wat steffi mij mailt, is het wel chaotisch op onze zicht, maar zijn ontzettend fatalistisch en zijn happy ermee. Voor mij (harde woorden) laat die maar in hun vet braden! Ik ben blij dat ik een dochter heb die dat heel snel begrepen heeft 😀

 2. Grr,

  Als ik Stivoro weer bezig zie, gaat m’n bloed zowat koken. Ik zou zo graag wat mega-postpakketten aan hun sturen met een flink gewicht (naar hun antwoordnummer uiteraard). Gewichtje 10+ kg of zo, ik moet het zelf ook eerst tillen :). Ik ben nog aan het nadenken over een methode om dat zo onopvallend mogelijk te doen. Valt nl. wel op, zware pakketten steeds vanaf hetzelfde postkantoor verstuurd (LOL).

  Als iemand misschien betere ideeën heeft, laat het me weten. Sabotage is de beste manier tegen dictatuur en we leven hier onder dictatuur, namelijk de dictatuur die ons van onze vrije wil en ons zelfbeschikkingsrecht berooft.

  Groeten,

  Jan

 3. Zozo, Stivoro speelt het hard en bewijst maar weer eens dat het een fascistische kliek is. Wat komt er nog meer? Hoe meer ze saboteren/dwarsbomen, hoe meer het gelijk van ons, de rokers, aangetoont wordt. Maar ook laat de pogingen tot saboteren zien dat er heel wat vuile spelletjes worden gespeelt.

 4. @Gerooide:
  Ja, het is idd bizar dat dat “democratische” bolwerk in Brussel doodgewoon overstag gaat na een paar mailtjes van anti-rokenorganisaties! :sick:
  Ik kan er helaas niet bij zijn op de nieuwe locatie (Hotel Silken Berlaymont, Blvd Charlemagne/Karel de Grotestraat 11), want ik ben gewoon 4 uur onderweg om op Brussel-Centraal te komen. In een dag is dat dus helaas geen haalbare kaart.

  @Joanna:
  Off topic – In Mali zitten ze volgens mij niet te wachten op hulp vanuit Europa. Het leven daar lijkt me wel lekker ontspannen!

  @JanR:
  Ik blijf gewoon doorgaan met af en toe een envelop. Pakketten van 10 kg vallen wel “iets” meer op; dat wel… Maar of het raadzaam is???

  @Monique:
  Binnenkort ga ik weer posters plakken. De volgende wordt kort maar krachtig:
  SStivoro

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.