Terreur!

Terreur!

Verdacht pakketEn ja hoor… Het is weer eens bingo! Er is een verdacht pakketje gevonden op een metrostation in Rotterdam.
En dat is dan meteen weer een mooie reden voor onze geachte dames en heren politici om volwassenen tot 21 jaar een drankverbod op te leggen! Waar vermeende terreurdreiging al niet ‘goed’ voor is!

10 gedachten over “Terreur!

 1. Het tempo zit er goed in bij onze regering!
  Het gaat per dag sneller dat ons fijne kabinet alles, maar dan ook alles aanpakt om nieuwe regels door onze strot te duwen. Allerlei onzin-dingen worden aangegrepen om nog meer macht en controle te krijgen over de burger. Ik vraag mij dan af: Vanwaar die haast, die snelle veranderingen? Of zou het juist zijn omdat het duidelijk is voor de regering dat het onafwendbaar is dat ze de controle over de burgers aan het verliezen zijn? Dat we straks echt met de straatklinkers klaar staan om letterlijk de hielelikkers in het Kabinet er letterlijk uit te gooien?

 2. Eindelijk mijn verjaardagskado terug gevonden, ook overdreven dat ze de hele politiemacht er op afsturen. Had alleen aangifte gedaan bij verloren voorwerpen! Zi zie je maar weer de politie is er voor ons allemaal.
  Ja net als roken….komt nu drinken aan de beurt, prijsverhoging houdt kinderen tegen….en drugs…nee niet zo dom, daar wordt teveel aan verdiend.

 3. We weten dat het niets te maken heeft met het logje maar we delen jullie even mee dat we het weekend geen logjes/reakties plaatsen dit vanwege ernstige familieomstandigheden
  veel succes en tot logs

 4. Het is inderdaad zo dat deze regering meer en meer controle op de burger wild hebben maar volgens mij is het gewoon een natuurlijk evenwicht, meer controle betekent ook dat steeds meer burgers er niet meer aan mee doen en zich juist steeds minder iets gaat aan trekken van de gevestigde macht.

 5. @Souty:
  Tot op heden liep de Nederlander m/v aardig mee, maar ik reken er toch op dat het grote omslagpunt volgend jaar gaat komen met de onbetaalbare premies voor de zorgverzekering.
  Hopelijk is dat het begin van de revolutie!

 6. @Administrator:
  Ik ben het met je eens dat we eind volgend jaar een omslagpunt kunnen verwachten hieraan zijn ook de ziekenkosten schuld maar nu al staat vast dat volgend jaar de energienota met 20% omhoog zal gaan,dit is voor een hele grote groep niet meer te doen.

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.