Geen orgaandonatie

Geen orgaandonatie

Vandaag heb ik besloten om geen orgaan­donatie toe te staan. Op zich ben ik daar overigens nooit op tegen geweest, maar het is de wet van Pia Dijkstra die mij heeft doen besluiten om deze actie te onder­nemen.

Mijn lichaam is nl. niet van de staat of de partij. Als ik dus donor wil worden, dan geef ik dat zelf aan. Het is een slechte zaak dat deze logica nu is omgekeerd!

Ga naar het Donorregister en geef je keuze op. Met DigiD is dat een eenvoudig klusje dat in een minuut ofzo wel is afgehandeld. Zonder DigiD duurt het iets langer. Een paar weken na aanmelding krijg je dan (net als ik) een ingevuld formulier thuis­gestuurd dat je na contrôle en onder­tekening in een portvrije envelop kunt terug­sturen.

F*ck D666, Pia Dijkstra en Rutte III. Dit hele kabinet bestaat uit leugenaars en lieden die tegen ons zijn!

(Aantal stemmen: 2 | Gemiddeld: 5,00 van 5)
Laden...

2 gedachten over “Geen orgaandonatie

  1. Politiek correcten en rooie kapitalisten hebben besloten dat wie zich niet uitschrijft uit het donorregister, voortaan automatisch orgaandonor is! Niks grondwettelijke zelfbeschikking. Ze hebben gewoon schijt aan de integriteit van het eigen lijf en daarom heb ik mezelf uit het donorregister uitgeschreven als orgaandonor.

    Weet dat donororganen vrijwel altijd uit een levend lichaam worden gehaald… Dit betekent dus dat criminelen meer rechten hebben dan eerzame burgers, voor criminelen bestaat er immers geen doodstraf!

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.