Hallux valgus

Hallux valgus

Mocht je per ongeluk denken dat hallux en valgus twee vieze woorden zijn, dan heb je dat mis. Een hallux valgus (foto) is een voetafwijking waaraan ik deze week geopereerd ben. Daar ik ook nog eens toevallig twee voeten heb, is de kans groot dat ik over enige maanden op herhaling zal gaan.

De operatie is goed gelukt, maar lopen gaat nog wat moeizaam. Ik reken er echter wel op dat ik op 11 oktober a.s. voldoende hersteld zal zijn om mee te kunnen doen met de demonstratie van Volksopstand2008.nl.

Terecht werd er bij de reacties op de vorige log opgemerkt dat deze Volksopstand op sommige punten (bijv. een knutselhoek voor de kinderen) wel iets wegheeft van een familie-uitje. Ik blijf echter ieder initiatief dat de inperking van onze burgerrechten aan de kaak stelt van harte ondersteunen!

Thuisblijven is natuurlijk ook een optie, maar ik kies er liever voor om op straat aanwezig te zijn! Weblogjes bijhouden is leuk, maar mensen moeten ook in de echte wereld geconfronteerd worden met het feit dat er wel degelijk onvrede heerst onder het volk, en dat de roep om verandering alsmaar luider wordt!

Kom dus op zaterdag 11 oktober a.s. in groten getale naar Het Plein in Den Haag, en als roker/rookster laat je natuurlijk ook zien dat je tegen de gekleurde berichtgeving en tegen de gedachten- en gedragscontrôle omtrent het roken bent!

5 gedachten over “Hallux valgus

  1. Sterkte met het herstel, Joop. En goed dat je 11 oktober toch van plan bent te gaan. Laat je anders a la Tom Cruise in ‘Born on the fourth of july’ in een rolstoel voortduwen; media-attentie gegarandeerd 😉

  2. @Momus:
    Dank je! Ik kan inmiddels al weer aardig lopen. Een man in een rolstoel zal misschien wel de aandacht kunnen krijgen van de media, maar ja, ik denk helaas dat het gewoon het handigst is als ik vanaf Den Haag CS ga lopen. Ik heb dan wel pantoffels aan die 3 maten te groot zijn. Zal dat de media opvallen???

  3. Ik ben op 26-9-08 in het Rode Kruis DH geopereerd aan een hyallux valgus, linkervoet. Woensdag 5/11 gaat het (loop)gips eraf en hopelijk krijg ik te horen wanneer de rechtervoet geopereerd wordt, naar ik hoop januari 2009. Operatie onder ruggeprik ging erg goed. De eerste 24 uur na de operatie verschrikkelijk veel pijn, declofanac + pijnstillers hielpen niet meer.Ben een sportfanaat(om de dag sta ik mezelf circa 3 uurtjes af te beulen op de sportschool)dus hoop ik heel snel weer de oude te worden.
    Ben benieuwd hoe het met Admin gaat, of hij nu al normaal kan lopen.Ik lees nooit wat over Na de opertie wanneer loopgips eraf is! Hopelijk reacties van lotgenoten!

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.