Big Sister

Big Sister

Het lijkt me duidelijk dat je als ambulancemedewerker niet wilt worden bedreigd door een stelletje rotjochies. Het probleem in dit takkeland is echter ten eerste dat het OM dergelijke rotjochies doodleuk keer op keer vrijuit laat gaan. (Een centimeter te hard rijden is dus duurder!) Ten tweede is deze handelwijze van het OM voor Big Sister Guusje ter Horst (Binnenlandse Zaken) meteen een goede aanleiding om alle ambulances maar eens te gaan uitrusten met bewakingscamera’s.

Bah, bah en nog eens bah! Er is weer eens een excuus gevonden om het volk nóg meer te controleren! Weg met die corrupte contrôlestaat, weg met het falende OM en weg met Big Sister! :sick:

Gelukkig ben ik niet de enige die er zo over denkt, en daarom ben ik ook blij met de manifestatie van Volksopstand 2008 op zaterdag 11 oktober a.s. Samen kunnen we dan ook een vuist maken tegen deze Stasi-praktijken, want met iedere vorm van extra contrôle wordt onze persoonlijke vrijheid weer iets beknot!

Er zijn inmiddels al stemmen opgegaan om Rokersdag te combineren met Volksopstand. Dat lijkt ook mij een uitstekend idee, want ook de antirookmaatregelen zijn natuurlijk een onderdeel van de totale contrôle (666). Rokersdag (12 oktober) is al enige jaren vlagdag, en die zal dan ook worden opgeschoven naar zaterdag 11 oktober.

Ik neem in ieder geval mijn Geusvlag (Geusje) mee, en zal zo demonstratief mogelijk mijn sjekkies oproken. Andere ideeën zijn uiteraard welkom. Spui ze hier!

TOT ZIENS DUS OP 11 OKTOBER A.S. OP HET PLEIN TE DEN HAAG !!!

Foto: Big Sister Guusje ter Horst

Jij ook?

9 thoughts on “Big Sister

 1. Guusje. Die Katholieken zijn wel slim om de medeplichtige van de moord op Louis Seveke zo te noemen.

  Kijk, als ze niet medeplichtig aan de moord op een van de laatste protestanten van Nederland, dan was ze mogelijk ontslagen als burgemeester van Nijmegen. De vestingstad van de Romeinen, waar Roomse 4-daagse marsen worden gehouden om Roomse Religie feesten te vieren.

  Admin, mooie naam overigens, als je met je pen naar Den Haag gaat, neem ook een scherp potlood mee. Ik hoop dat je boxsport dan wel karata beoefend hebt, om die vuist ook effectief tegen vuurwapens, tanks en dagelijkse TV propaganda in te zetten. Maar vooral, dat je hard kan lopen. Want vuurwapens, waar de Roomse SM kamertjes van Opus Dei mee uitgerust zijn, hebben een grote actie-radius.

  Een vuist maken.
  Op de Barricades.
  Klokkenluiders.

  Die Roomsen met hun propaganda.
  Barricades waren militare constructies uit de 18de eeuw. Daarna kwamen loopgraven, tegenwoordig hebben we schuttersputjes.

  Klokken zijn propaganda instrumenten voor de kerstening met het zwaard door de Romeinen, hier te lande bekend als de Roomsen. Meer dan de helft van de huidige kamerzetels zijn bezet met Rooms Katholieken. Over 12 jaar is die andere helft vooral gevult met Moslems, om de Marokkanen en Poolse vrijwilligers te belonen voor hun steun aan Generaal Franco.

  Nou, als vuurwapens verplicht worden gesteld voor alle de bezoekers van die filmshow voor registratie kamers, nou, dan kom ik ook.
  Leve Ian Paisley!
  Leve Koning Willem 3!

 2. HA! Ik moet opeens denken dat mijn moeder vroeger altijd tegen me zei: “Ish, iedere dag schoon ondergoed aan want als je een ongeluk krijgt en je moet naar het ziekenhuis dan moet alles fris zijn”

  JEEEEEEE ik ga het mijn kids ook maar meegeven op die manier, mijn mama had een vooruitziende blik vind ik 🙂

  Wat betreft rokersdag op 11 okt? LET ME KNOW! Ik zal het dan op Hyves flink promoten. 11 oktober heb ik nu verwijderd omdat “men” de rokersfrustraties niet specifiek wou “meenemen”

  Wordt roken aan de kaak gesteld? dan ben ik erbij 11 oktober!

 3. Helemaal mee eens, die betutteling moet ophouden. Camera’s plaatsen zijn een slecht lapmiddel tegen iets waar camera’s niet op hun plaats zijn en beter straffen wel.

  Persoonlijk zou ik het rokersbelang los willen koppelen van de betutteling, hoewel het natuurlijk wel hetzelfde is, omdat dan mensen die echt niet tegen rook kunnen de demonstratie als geheel niet zullen bezoeken. Maar ja dat is een keuze

 4. Ik kom alleen als rokers ook meetellen
  en velen met mij. Het is een domme fout ons uit te sluiten. Daarmee geven jullie aan dat jullie in feite net zo erg zijn als de regering.
  Kom zeg…mensen die niet kunnen tegen rook in de buitenlucht 🙁

 5. Excellentie ik sluit me volledig bij u aan. Maar Joop zegt al in zijn blog dat er stemmen opgaan om Rokersdag te combineren. Nu dus nog even afwachten of het zeker is. Ik ga ervan uit dat dit dan bekend wordt gemaakt op Actiefront/ Rokersdag ?

 6. Niet alleen sigaretten geven rook dus mensen die niet tegen rook kunnen zul je zeker niet in een druk Den Haag zien .

 7. ik heb al eens eerder voor gesteld om voor circa 1 miljoen euri per jaar een paar peletons agenten uit marokko en turkeije hier dienst te laten doen in de zgn probleem en/of prachtwijken.

  Moet je eens opletten hoe die agenten de zaak aan pakken. In notime lopen ze allemaal netjes in de pas.

  Want al hang je de hele ambulance vol met camera’s waar je vervolgens niets mee doet omdat de een of andere raddraaier een linkse advocaat inhuurt die het gehele proces laat seponeren vanwege de schending van de privacy van de dader. Omgekeerd weten ze nu wel de ambulance medewerker op procedure fouten te bestraffen, want daar kan de camera gerust zijn gang gaan.

  Bah, walgelijk. En dan maar schijnheilig in het kabinet roepen wat voor een smeerlap geert wilders is. Echt omgekeerde wereld hebben we hier…. 🙁

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.