‘Ik ben Gerrit’

‘Ik ben Gerrit’

Ja, die uitsluiting van de PVV mag wat kosten. Net nu het helemaal duidelijk is dat de koek toch echt op is, wordt Gerrit Zalm uit de kast getrokken om de formatie voort te zetten.

En als Gerrit Zalm weer in beeld is, dan heb ik altijd weer dat liedje van Gerrit Dekzeil in mijn hoofd: “Ik ben Gerrit. En ik steel als de raven…” Ik ben overigens niet de enige die last heeft van dit Dekzeil­syndroom. Kijk en luister maar eens naar dit filmpje.

Maar goed, wat moet die schurk die onze gulden te goedkoop heeft ingeruild voor de euro nou nog bespreken met de geachte heren partij­leiders? Laat Zalm dus maar nieuwe verkiezingen uitschrijven. Dan doet hij hopelijk toch nog wat nuttigs.

Ook voel ik wel voor het zaken- of kennis­kabinet dat door Thierry Baudet is geopperd. Dat zou het demo­cratisch gehalte zondermeer een heel stuk verhogen! Maar ja, daar zitten de meeste politici natuurlijk niet op te wachten.

Er is dus een kans aanwezig dat ik de volgende keer op Baudet ga stemmen. Begin september lijkt me, zoals ik al eerder schreef, wel een geschikt moment voor nieuwe ver­kiezingen. Wat dacht je daarvan, Gerrit?

Foto: De Toppers van Liegen en Lachen – Ik ben Gerrit

(Aantal stemmen: 3 | Gemiddeld: 5,00 van 5)
Laden...

2 gedachten over “‘Ik ben Gerrit’

  1. nieuwe verkiezingen zijn een bewijs van onvermogen!!de kiezer heeft het zo bepaald en dus moet men het ermee doen en een cabinet formeren.links of rechtsom,het is democratisch en eerlijk gekozen.wat als nu na de verkiezingen de uitslag precies hetzelfde is???wat dan??

    1. De uitslag van evt. nieuwe verkiezingen zal idd. weinig verschillen van de laatste verkiezingen in maart dit jaar. Ik verwacht alleen een lichte verschuiving van VVD en PVV richting FvD. Uiteindelijk zal de situatie dan weer net zo zijn als vandaag. Nederland heeft nl. ingezet op rechts van het midden.

      En daar zal de politiek naar moeten luisteren! Het kabinet is nl. een afspiegeling van de maatschappij!

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.