Humor, waanzin en malle loopjes

Humor, waanzin en malle loopjes

Wat geinig! Gisteren kwam ik bij Madbello een link tegen naar een filmpje in drie delen (klik hier of op het plaatje). Het is nu eens niet de bedoeling dat je de filmpjes na elkaar bekijkt, maar tegelijkertijd! Klik dus de filmpjes zo snel mogelijk achter elkaar aan. Veel kijk- en bijbehorend rookgenot!

Misschien is het wel een idee om deze link door te sturen naar een café in het Canadese Vancouver. Vanochtend zag ik nl. op SpitsNieuws een absurde woordenwisseling tussen een niet-rokende caféhouder en een roker op de stoep. Potverdrie! Volgens mij krijgt die Canadese caféhouder al spontaan kanker plus een driedubbele hartverzakking als-ie alleen maar dénkt aan een roker!

De waanzin houdt overigens niet op aan de Canadese kust, want ook in Engeland zijn ze aardig op dreef. De Engelse overheid is nl. bezig om via folders en posters de wachtenden bij de bushalte aan te sporen om de wachttijd toch vooral zo nuttig mogelijk te besteden door wat rek- en strekoefeningen te gaan doen. De grens tussen humor en waanzin is volledig verdwenen! Ik krijg nl. zowaar de indruk dat men in Engeland daadwerkelijk een ‘Ministry of Silly Walks’ kent! Zie het filmpje hieronder.

Ten slotte kwam uit de ‘Heimat’ eindelijk het verlossende woord! Hoera! Van patat en chips krijg je nu toch echt definitief kanker! Voel je al een patat- en chipsverbod in de lucht hangen? Ik wel! Al met al zijn we dus bijna vijf eeuwen na Paracelsus weer helemaal terug bij af. Destijds zei deze ietwat excentrieke Zwitser nl. het volgende:

Alles is giftig en niets is zonder gif, alleen de dosis zorgt ervoor dat iets niet giftig is.


Monty Python – Ministry of Silly Walks (fragment)

Jij ook?

6 thoughts on “Humor, waanzin en malle loopjes

 1. Leuk, leuke filmpjes Actiefront 😆
  OT: wij hebben nooit een vaste route Joop, in iedergeval willen wij beginnen in de eerste week richting Noordzee, dus van Brugge naar Nieuwpoort. Ik moet je bellen want ik weet het echt niet, vertelde je niet dat je de eerste week in September naar Vlaanderen gaat? Dat is voor ons de laatste week dus varen wij vermoedelijk weer richting noorden.
  Love Joanna

 2. Het wordt inderdaad steeds gekker.
  Trouwens was gisteravond bij ene concert wat een ellende zeg, elke keer naar buiten, geen drank mee naar buiten.
  Van de winter wordt het alleen nog maar erger.

 3. In Groningen overwegen ze zelf de horeca verplicht te stellen de consumptie’s te schenken in plastic bekertje. Dit omdat veel mensen even voor een rookpauze met een glas naar buiten gaan en het glas dan sneuvelt op straat. Maar alle caf

 4. @Gerooide:
  Psies! Nog gekker dan de gemiddelde anti-roker al is!

  @Joanna, Huub:
  Dank.

  @Joanna:
  Hopelijk lukt het toch nog om elkaar eens te ontmoeten. Ik pas mijn plannen graag aan!

  @Leidse:
  Uit het nieuws begreep ik net dat we volgende week alweer de laatste zomerse week wordt. Ik ben benieuwd wat er dan gaat gebeuren in/met de horeca.

  @Harry F. Mik:
  Welkom hier! Op een nieuwssite las ik vanmiddag al dat er plannen zijn om het plastic glas in te gaan voeren. Nederland is (nog) mak, en zal ook dit accepteren. En wat die anti-rookgestapo betreft: ik wacht op de eerste nieuwsberichten hieromtrent.

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.