Uit de lucht vallende vogels

Uit de lucht vallende vogels

Vandaag vers op WaarMaarRaar.nl:

In Australië vallen er voor de tweede maal in zeven maanden dode vogels uit de lucht. Op stranden bij de stad Perth zijn vorige week op zijn minst 200 dode zeemeeuwen gevonden. De hierdoor verraste plaatselijke autoriteiten konden met geen mogelijkheid de doodsoorzaak van deze vogels vaststellen. Autopsie van de dode vogels bracht namelijk geen enkele uitkomst. (…)

HMMM… FF DENKEN: MEEROKEN ??? 🙄

Jij ook?

5 gedachten over “Uit de lucht vallende vogels

  1. Zijn natuurlijk Belgische zeemeeuwen, afkomstig van het Noordelijk Halfrond. Die vliegen daar op de kop en storten neer…

  2. Ik denk toch dat Momus het bij het rechte eind heeft want gezien het geluid wat ze produceren is er niks mis met hun longen 😯

  3. Ja dat meeroken geeft veel meer schade dan verwacht Joop. Ik hoor zojuist (RTLZ) dat het Nederlandse consumentenvertrouwen deze maand volledig is ingestort, en wel in een tempo zoals nog nimmer eerder is gemeten. Ze gebruiken de terminologie: ‘hystorisch’. Dat dit tezamen valt met de zojuist van kracht geworden horecarookverboden kan dus geen toeval meer worden genoemd! Toch? 😛

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.