Persbericht: ‘Jackboot’ marcheert VK binnen

Persbericht: ‘Jackboot’ marcheert VK binnen

Vanochtend vond ik onderstaand persbericht van zanger Eamonn Mallon in mijn maildoos. Aan de vooravond van het 1-jarig bestaan van de rookvrije horeca in het Verenigd Koninkrijk heeft Mallon besloten om per vandaag (30 juni) een studioversie van zijn ijzersterke single ‘Jackboot’ (legerlaars) aan te bieden via vele bekende download sites.

Helaas is Mallon vergeten erbij te vermelden dat er een klein prijskaartje aan zijn nieuwe studioversie hangt. Op Amazon.com bijv. vond ik de single voor 99 dollarcent. De originele akoestische versie is echter nog steeds beschikbaar op zijn eigen site. Zie de speler hieronder of bezoek de site van Mallon

(Opm.: N.a.v. het rookverbod voor de Britse horeca hebben Hawaiiaanse activisten uit solidariteit met hun Britse broeders de 1e juli tot jaarlijkse ‘World Defiance Day’ -zeg maar ‘Dag van de Burgerlijke Ongehoorzaamheid’- verheven. Dit is dan ook op Actiefront! een vlagdag.)


PRESS RELEASE: JACKBOOT MARCHES INTO U.K.

The song that has been downloaded thousands of times across the world, and tipped to be banned by many radio stations, is to be officially released on the 30th of June in Europe on the eve of the smoking ban anniversary.

‘Jackboot’, an uncompromising, controversial attack on the rise of the ‘bully-state’ is by British singer, songwriter, guitarist Eamonn Mallon, and has been adopted by many as an anthem for those in the fight against dictatorial politics and smoking bans across the world.

Adopted in 2006 as the ‘official’ song of ‘FORCES’, the multi-national organization against scientific fraud and oppressive ‘Healthist’ policies gaining political power.

Eamonn says: “I wrote Jackboot in 2006 as a reaction to the incredible rise in the ‘authoritarian’ mentality that was rearing its ugly head, and the smoking bans have now set a precedent for control, based on the biggest fraud ever to be put upon the public. It was far too early to release the song in the UK at that time, so I waited until it would ring a bell with the public here, and I believe that time has arrived, as millions are so sick of being treated like children and having potentially every aspect of their lives regulated by the state, a frightening prospect, but one that is coming for certain if people roll over to this onslaught, fed by extreme propaganda, with decent, hardworking folk now being treated as criminals. The tyranny of the Anti-Smoking Crusade is unquestioned by the media, yet is based on an amazing litany of lies so huge it is fast becoming one of the wonders of the world.”

The new electric version of the original acoustic song is now available via iTunes and all major download sites worldwide.

WATCH ‘JACKBOOT’ ON YOUTUBE

Website: eamonnmallon.co.uk

(For more information contact: ASYNERGY, 01604 847783, asynergy@ntlworld.com)

Jij ook?

3 gedachten over “Persbericht: ‘Jackboot’ marcheert VK binnen

  1. Off topic, weet je wat ik nu niet snap.
    Maandenlang houdt iedereen zijn mond dicht en opeens vandaag begint de massa wel en ZELFS niet rokers te vertellen hoe belachelijk ze het rookverbod in cafe’s vinden.
    Vraag me toch af of het eerdaags nog terug te draaien is, maar denk gelijk dat Nederland het vanwege gezichtsverlies wel niet zal doen.

  2. @Leidse Glibber

    Nou dat is dus niet waar, want er word al een jaar op diverse platforms hevig discussie gevoerd door voor en tegenstanders. Helaas bleef het bij discussie, dat is de dood in de pot om iets te bereiken

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.