Zwarte Piet en de wet

Zwarte Piet en de wet

PVV’er Bosma wil dat Zwarte Piet bij wet wordt beschermd. Het debat over dit wets­voorstel is echter lichtelijk uit de hand gelopen door toedoen van de lynx­menschen van o.a. PvdA, Denk en D66. Links blijft nl. heel graag roepen dat de bescherming van Zwarte Piet geen taak is van de overheid.

Het afschaffen van Zwarte Piet is dat kennelijk wèl, want het zijn heel toevallig dezelfde lynx­menschen die er alles aan doen om Zwarte Piet (en Sinterklaas plus Kerstmis en Pasen) om zeep te helpen.

Zelf denk ik overigens dat een wet ter bescherming van Zwarte Piet weinig zinvol is. Een Piet in een andere kleur is immers geen Zwarte Piet meer? Bovendien is het eigenlijk absurd dat wij, Nederlanders, ons eigen cultureel erfgoed wettelijk vast moeten leggen.

Er is dus met de komst van de eerste immigranten, bijna 50 jaar geleden, al iets mis­gegaan. En daar plukken we nu de wrange vruchten van! Een trosje gezond natio­nalisme tezamen met een ruk naar rechts kan m.i. dan ook helemaal geen kwaad.

Graag merk ik hierbij op dat niet iedere immigrant ook auto­matisch een bedreiging vormt, maar degenen die onze cultuur en onze gods­dienst verachten mogen we volgens mij best wel wegsturen. Ik stem dus op Geert!

(Aantal stemmen: 3 | Gemiddeld: 5,00 van 5)
Laden...

2 gedachten over “Zwarte Piet en de wet

  1. Toen de Zwarte Toverkol van Nederland, Greta Duisenberg, vrouw van PvdA socialist Wim Duisenberg, plots een publieke liefdesrelatie met Yasser Arafat (PLO) startte en Israël als Land van de Duivel vervloekte, toen wist je al wat er stond te gebeuren: Verraad, verraad en verraad! Want die liefde had Greta heus niet alleen bedacht.

    1. Tsja, tante Gretta is door de politieke elite idd. ook als ondereel van het circus ingehuurd. En dat circus kun je bijv. ‘Vriendjes van de islam’ noemen… 🙁

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.