Bikiniverbod

Bikiniverbod

Het wordt steeds gekker in deze toch al zo absurde wereld! Ik heb dit logje dan ook maar o.a. in de categorie Humor geplaatst.

Zo las ik vandaag een berichtje uit het land dat ooit bekendstond als het land van de onbegrensde mogelijkheden… In het stadje Kanab in de Amerikaanse staat Utah wordt binnenkort een zwembad geopend met bijpassend bikiniverbod. Ook zullen o.a. afgeknipte spijkerbroeken er taboe zijn.

Heerlijk hoor, al deze betuttelingsdrang en overdadige regelgeving. Ik word er echt he-le-maal wild van! 🙄

Een dergelijk verbod is natuurlijk overduidelijk een product van de huidige tijdgeest, want het ligt volledig in lijn met andere absurde verboden zoals: niet zuipen in de kroeg, niet nöken op de Wallen, niet roken in de coffeeshop, enzovoort, enzovoort.

Als deze waanzin zo doorgaat, dan zie ik het er nog van komen dat er tijdens het volgende EK niet gevoetbald kan worden wegens een voetbalverbod! Nou ja… Misschien moet dat verbod er dan toch maar eens komen, want dan breekt er pas echt de pleuris uit, en is dit land eindelijk klaar voor de revolutie!!!

Jij ook?

4 thoughts on “Bikiniverbod

 1. Utah is de thuishaven van de Mormonen. Die zijn overal in de samenleving vertegenwoordigd, dus ik begrijp het wel, maar heb er geen begrip voor

 2. @René:
  Klopt, overal in Utah wonen veel Mormonen. Dit bikiniverbod zal er dan ook wel wat mee te maken hebben, maar toch… Ik vind ze op dit vlak net zo erg als de moslims hier in Nederland!

 3. Onlangs werden er 400 kinderen van de Mormonen in Texas ontvoerd. 😥
  http://www.captivefldschildren.org/
  4 Juni werden ze terug gebracht, nadat ze vergiftigd waren en bestraald. Er zijn nu vaste opzichters aangesteld daar voor verdere inquisitie van polygamie.

  Ik bedoel, de preutsheid van deze Gristenen is een ramp, de HEERE zal ze er voor straffen! Naturisme werd gepredikt in de 17de eeuw door predikanten in Amsterdam. Die werden natuurlijk op de brandstapel gegooit. Preutsheid is gebaseerd op de leerstellingen van de Anti-Christ, Anti-Grist, Anti-Krist, maakt niet uit.
  Balkenende en Rouvoet is de target hier.

  Genesis 2:25 En zij waren beiden naakt, Adam en zijn vrouw; en zij schaamden zich niet.

  Die slang komt daarna aanzeiken in Genesis 3. De overheid staat in dienst van deze slang, meer precies, een adder. Kruipend infiltreerd ze de burger, tot de overheid alles van je weet. Dieven en moordenaars, verkrachters, kunnen politie agent worden, en iedereen is tevreden. Brood en Spelen. De vertouwenstruuk die Democratie is, wordt door de meesten gelooft. Dankzij de scholen. Die leraren vinden voetbaluitslagen belangrijker.

  De mensen trappen er in. Maar de waarheid is, dat Nederland nu een betonnen bak aan het worden is, waar binnen twee maanden een totale hongerwinter zal toeslaan. De Monarchie van Lodewijk Napoleon, dat steunt op de Kannonieke wetten van het Vatikaan sedert 1827. Ze schijten op de Bijbel, de Gristenen. Ze praten enkel over GELD. Pledge. Geld voor de armen, die opzettelijk gemaakt werden door de ordes van de Medische Cabal. WAR against DRUGS, zodat er veel heroïnehoeren ter beschikking zijn van het papentuig. Vieze vuile infiltranten.
  Mag ik 😈

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.