GPS

GPS

Big Brother hoeft natuurlijk niet altijd te weten waar ik ben, maar als je -zoals ik- ooit nog eens van plan bent om in het kader van het tabaks­toerisme op de snorscooter vanuit Amersfoort af te reizen naar Poppel-Grens, dan is GPS natuurlijk wel een zeer handig hulp­middel. Gelukkig beschikken de meeste (mogelijk zelfs alle) smartphones tegen­woordig over die functio­naliteit. Zo ook de Samsung j3 die ik afgelopen vrijdag bij de Kijkshop kocht.

Na het opladen kon het feest beginnen. Althans, dat dacht ik… Ik kwam nog niet eens door de setup heen! Op iedere knop moest ik minstens tien keer drukken om verder te komen. Hopeloos! Ik heb mijn vingers zelfs nog een paar keer aan een grondige inspectie onder­worpen. Waren ze niet vet genoeg? Waren ze misschien te koud? Moest ik mijn nagels korter afknippen? Het mocht allemaal niet baten.

Ook een vriend van me kwam nauwelijks verder. Ik moest dus helaas het zaakje weer inpakken en terug naar de Kijkshop. De voor­waarden voor ruilen en retourneren hangen er netjes boven de kassa, maar volgens de winkel­dame gold dat allemaal niet voor smartphones.

Helaas heb ik haar moeten vragen of ik haar chef mocht spreken. Dat is niet leuk, maar het heeft wel gewerkt. Uiteindelijk is het nl. allemaal goed­gekomen en heb ik netjes mijn geld terug. Maar wat nu? Voor mij geen Samsung meer. En helaas waar­schijnlijk ook geen Kijkshop. Ik vrees nl. dat Samsung daar z’n B-keus dumpt.

Heeft er iemand betere suggesties? Een HTC? Een Huawei? BelCompany? Phone House? Alvast bedankt!

(Aantal stemmen: 1 | Gemiddeld: 5,00 van 5)
Loading...

2 thoughts on “GPS

  1. Breek me de bek niet open! Mijn 10e smartphone of zo, was een Huawei. Liep onmiddellijk vast, opnieuw fabrieksinstellingen teruggezet. Toen helemaal vast, herkende gebruiker niet, opnieuw invoeren onmogelijk. Dus terug naar de telefoonwinkel, personeel wist het ook niet meer, telefoon moest naar de fabriek terug. Maar na 14 dagen werkte het weer. Smartfhones, Iphones? RAMPphones!

    1. Ook geen Huawei dus. Goed om te weten. Blijft vooralsnog HTC over.

      RAMPphone? Da’s een goeie! 😎

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.