De Zwartepietenactie

De Zwartepietenactie

Twee weken geleden heb ik me aangemeld voor de Zwartepieten­actie van Cultuur onder Vuur. Ik schreef hier toen enthousiast dat de bestelde gratis ansichtkaart eerdaags wel bij het hoofd­kantoor van Jumbo in Veghel in de bus zal vallen, maar daarna werd het stil.

Ik dacht zelfs dat de actie inmiddels was afgeblazen wegens te weinig animo en te hoge kosten voor het drukwerk, maar dat had ik mis! Gisteren lag het handeltje nl. in de bus. Behalve de kaart voor de directeur van de Jumbo zit er ook een formulier bij waarop je kunt aangeven hoe je Cultuur onder Vuur financieel wilt ondersteunen. Zelf laat ik het bij een eenmalige donatie. Bij een volgende actie kan ik dat weer doen.

Maar het belangrijkste nieuws is natuurlijk dat je nog steeds kunt meedoen! Je zult twee weken op de ansichtkaart moeten wachten, maar het duurt nog net iets meer dan een maand voordat het pakjes­avond is. Het kan dus nog!

Het is maar dat Jumbo het weet:
Zwarte Piet krijgt geen schop onder z’n reet!

(Aantal stemmen: 3 | Gemiddeld: 5,00 van 5)
Loading...

2 thoughts on “De Zwartepietenactie

  1. Stuur ook gewoon eens een protest email naar een super die Zwarte Piet in de ban doet. Wees geen angsthaas maar kom eens op voor je volksheid mensen!

    Faceboekers, eigenaars van websites, plaats rond het Sinterklaasfeest protestbanners!

    Trek je mond open, nu kan het nog! Later zult u het bezuren.

    1. @Jaap:
      Welkom! Een flinke berg kaarten heeft m.i. meer effect dan een volle mailbox. Ook plaats ik hier vanaf volgende week een paar Zwarte Pieten.

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.