Dag Jumbo?

Dag Jumbo?

Vooralsnog zie ik geen directe aanleiding om Jumbo volledig te boycotten, maar toch zullen ze mij per heden wat minder vaak zien. Ook Jumbo zwicht nl. stukje bij beetje voor die leugenaars die maar blijven roepen dat Zwarte Piet discriminatie is.

In hun enthousiasme hebben ze bij Jumbo meteen ook Sinterklaas maar overboord geknikkerd! Gelukkig geldt dit slechts voor de verpakkingen van het eigen huismerk, maar dit gaat toch echt de verkeerde kant op. Ik ben nl. Nederlander die bood­schappen komt doen bij een Nederlandse supermarkt. Waaarom wordt mij dan niets gevraagd? En waarom zijn ze bij Jumbo niet blij met mij omdat ik Albert Heijn ben gaan boycotten?

Vanaf morgen ga ik wat vaker naar de Boni. De komende tijd houd ik dan wel in de gaten welke afbeeldingen van Sinterklaas en Zwarte Piet ik daar aantref. Sint en Piet zijn nl. vrienden van me, en vrienden behandel je met respect.

(Aantal stemmen: 2 | Gemiddeld: 5,00 van 5)
Loading...

2 gedachten over “Dag Jumbo?

  1. 35 jaar multiculteralisme… en dan nu maar met z’n allen de volgende keer op de juiste partij stemmen. En als dat niet helpt een volksgericht. De namen en rugnummers van alles en iedereen die politiek correct meeloopt zijn immers toch al lang bekend.

    1. Welkom hier!
      Ik sluit me volledig bij je aan. Nederland is van ons en we hoeven ons niet aan te passen aan schreeuwende minderheden!

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.