Chemtrails en geesten

Chemtrails en geesten

Telkens als ik weer eens iets lees over chemtrails moet ik aan Franciska denken. Franciska (niet haar echte naam) was een meid die een aantal vastomlijnde plannen had omtrent protest­acties. Via Forces-NL kwam ik 12 jaar geleden met haar in contact.

Al snel bleek echter dat ze iets te overtuigd was van haar eigen gelijk. Ze wist nl. absoluut zeker dat chemtrails bestonden en dat er bijna elke dag boven haar hoofd werd gesproeid om haar een droge keel en hoofdpijn te bezorgen. Maar ja, Franciska wist ook zeker dat er geesten in haar huis rondwaarden. En zo ontstond er gaandeweg de nodige wrijving omdat ik geen trek had in haar ultieme gelijk.

Geesten van overledenen zouden misschien best wel kunnen bestaan, maar het is ongelooflijk moeilijk om daarover te discus­siëren met iemand die het allemaal zeker weet. Hetzelfde geldt voor chemtrails. Ook ik zie nl. nog steeds regel­matig dat sommige vliegtuig­strepen wel erg ver uitwaaieren en ook iets te lang blijven hangen. Dat roept inderdaad vragen op, maar het geeft me helaas geen absolute zekerheid.

Verhalen op internet over chemtrails heb ik dan ook jarenlang gekoppeld aan die ‘geestige’ verhalen van Franciska. Zelfs foto’s van vliegtuigen met een hele serie vaten aan boord hebben mij nooit kunnen over­tuigen. Daar zou nl. net zo goed bier in kunnen zitten?

Een paar dagen geleden stuitte ik echter via Facebook op een pagina over chemtrails die je nog niet eerder hebt gezien. De foto’s leveren wat mij betreft nog steeds niet het ultieme bewijs dat er bijv. een virus wordt verspreid, maar het is wel duidelijk dat het hier niet gaat over een beetje landbouwgif!

Franciska krijgt 12 jaar na dato van mij nog steeds geen gelijk over die geesten en alle andere onzin die ze uitkraamde, maar wat die chemtrails betreft heeft ze toch nog een puntje gescoord.

Van die protestacties die we evt. samen zouden ondernemen is overigens nooit iets terecht­gekomen.

Foto: Chemtrails boven Tilburg
Bron: Franciska (april 2004)

(Aantal stemmen: 1 | Gemiddeld: 5,00 van 5)
Loading...
Reageren is niet mogelijk.