Nice

Nice

Niet iedere moslim is automatisch ook meteen een terrorist, maar helaas is bijna iedere terrorist toevallig wel een moslim. Europese leiders blijven dit willens en wetens ont­kennen door telkens maar weer te roepen dat ‘het niet de islam is’ en dat ‘het gaat om een eenzame wolf’.

Nou, het kan in het geval van Nice wel een eenzame wolf zijn geweest, maar het was WEL de islam en het was WEL de ‘ji-haat’ jegens de westerse cultuur! En die islam hebben de Europese leiders de afgelopen decennia zelf binnen­gehaald en omarmd. En onder­tussen gaat die instroom vrolijk door. Heeft er iemand enig zicht op hoeveel jihad-strijders er dagelijks in Europa aankomen?

Terrorisme is waarschijnlijk nooit helemaal uit te bannen, maar we zouden een heel eind kunnen komen als we de islam buiten de EU en buiten de rest van Europa zouden houden!

(Aantal stemmen: 1 | Gemiddeld: 5,00 van 5)
Loading...
Reageren is niet mogelijk.