GeenFlauwekul en de dikke vinger

GeenFlauwekul en de dikke vinger

Hoewel ik inmiddels van mening ben dat -helaas!- alleen gewapend verzet nog zin heeft, moet ik natuurlijk wel realistisch blijven: in de ons omringende landen zie ik dat in de komende jaren wel gebeuren, maar in Nederland duurt dat waarschijnlijk nog 500 jaar! Tot die tijd zullen we het in dit land dus moeten doen met de gebruikelijke middelen die theoretisch gewoon zouden moeten werken in een democratie. Daarom graag jullie aandacht voor de onderstaande oproep die vandaag werd ingezonden door medeweblogger GeenFlauwekul:

TEKEN DE PETITIE – GEEN VINGERAFDRUK VAN HIRSCH BALLIN

Wederom heeft Big Brother Hirsch Ballin weer maatregelen voor ons in petto om de privacy aan te tasten. Dit zogenaamd weer onder het motto “u heeft toch niets te verbergen?” Ditmaal betreft het het vrijgeven van de vingerafdruk die volgend jaar op het paspoort zou moeten komen aan de politie.

Wanneer gaan die schellen uiteindelijk eens van de ogen vallen bij de Nederlanders? Als het te laat is wellicht? Links, rechts, allochtoon, autochtoon, moslim, christen, man of vrouw, het maakt niets uit want we worden allemaal slachtoffer van deze maatregelen.

Nog even en de Orwelliaanse nachtmerrie komt uit. Zelfs nog erger dan dat, dan kunnen we met een ingeplante chip rondlopen.

Kom nu in actie tegen dit fascistische beleid en zet uw digitale handtekening tegen het dwaze plan van minister Hirsch Ballin om onze vingerafdrukken te misbruiken.

Ga naar de petitie op Geenflauwekul.nl

Maar u kunt meer doen. Heeft u een website, zet dan onderstaande banners of buttons op uw site:


Tevens bestaat er een plan om te gaan demonstreren tegen deze vrijheidsinperking en alle andere maatregelen. Deze demonstratie zal plaatsvinden op 14 juni a.s. U kunt u opgeven op de site:

www.opstand.freedisk.nl

Stop de Orwelliaanse nachtmerrie, samen staan we sterk!

Jij ook?

21 gedachten over “GeenFlauwekul en de dikke vinger

 1. In mijn ogen zijn jullie totaal gestoord.

  Goede raad: get a live en probeer iets voor ons land te betekenen door te gaan werken voor je centen.

 2. Zo Anton: het is niet live maar LIFE, snap je wel?
  En hou op met dat geneuzel “werken voor je centen”, iets dat de meesten onder ons doen en waar we voor jou geen verantwoordigen over hoeven af te leggen.
  Mijn medewerking aan bepaalde acties is buiten kijf, die Haagse Bende hoeft in het kader van de criminaliteits- en terrorismebestrijding NIET op mijn medewerking te rekenen, mijn vingerafdruk is MIJN priv

 3. Gerrit Dekzijl,
  Ik ben van geen enkele club lid maar erger me matelooss aan mensen die spoken zien die er niet zijn.
  Maak je meer druk om erstiger zaken , bijvoorbeeld het verraad dat een groot deel van het westen tegenover Servi

 4. Wij zullen er op enige termijn ook aandacht aan besteden. Dan komt het niet allemaal op 1 keer, met het risico dat het ook weer wat sneller weg-ebt. Eerst nog ff wat milieuhuichelaars om de oren petsen. 😉

 5. @Anton:
  Ondanks je minder fraaie binnenkomst heet ik je toch maar welkom in de hoop dat je inziet dat ik vrijwel al mijn vrije tijd steek in het (proberen te) veranderen van Nederland.
  Je kunt overigens altijd nog verhuizen naar bijv. Kosovo!

  @Gerrit Dekzijl:
  Dank voor je bijval!

  @Vrije Volk:
  Bedankt. En een prachtige woordspeling!

  @WZNM:
  Prima stuk, en geweldig dat je het hele probleem hebt weten samen te vatten met de naam Jan Peter Honecker!

  @Sander:
  ’t Is idd een wijs besluit om de berichtgeving hieromtrent wat te spreiden!

 6. Belangrijk tussendoortje:
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=5470
  Want in tegenstelling tot hetgeen elders in dit land wordt verondersteld, wordt hier keihard gewerkt,niet alleen om brood op de plank te krijgen, maar ook om Nederland te ZUIVEREN. Dat laatste zal nog wel even gaan duren denk ik, want net als tussen 33-45 krijgen we ook in de 21e eeuw frisse tegenwerking van “dezen en genen…”.

 7. @Admin,

  Mijn binnenkomst was inderdaad minder fraai.
  Mijn excuses daarvoor.
  Ook ik kan dit kabinet wel schieten om heel andere redenen.
  Van uw eventuele andere acties ben ik niet op de hoogte; kan daar dus niet over oordelen.
  Als uw perceptie van Big Brother slechts is gebaseerd op een verplichte vingerafdruk op een paspoort en het doorspelen daarvan naar justitie
  dan begrijp ik echt niet waar u mee bezig bent.

  citaat: “dat je inziet dat ik vrijwel al mijn vrije tijd steek in het (proberen te) veranderen van Nederland”. einde citaat.

  Nederland veranderen , ja dat zou ik ook wel willen
  maar wat zijn uw speerpunten?
  Daar ben ik reuze benieuwd naar.

 8. Ik hink op twee gedachten. Enerzijds wordt mijn privacy onnodig geschonden, maar ik heb niets te verbergen en vind het geen onaardig idee dat ik altijd weer terug kan worden gevonden. Er is altijd de mogelijkheid dat mij iets overkomt in den lande en ik heb meestal mijn rijbewis in de auto liggen.

  Maar in 1940-45 vonden de nazi’s in nedeland de beste persoonsregistratie van europa en was er geen ontsnappen aan…..

 9. @Anton: blij dat je toon vandaag stukken beter is dan in je eerste reactie. Houen zo!
  Benjamin Franklin zei eens: wie privacy inruilt voor veiligheid verdient geen van beide.
  Met andere woorden: de overheid zit letterlijk met de handen in het haar als het gaat over de aanpak van de toenemende overlast door b.v. allochtoon tuig. Nu zijn er een aantal(politiek correcte) wetenschappers zoals Ulla Holm van het Deense instituut voor internationale studies in Kopenhagen.
  Zij wist vandaag in de Azijnbode te vertellen dat de rellen in Denemarken niets te maken hadden met de cartoons, maar feitelijk, aldus Holm, voortkomen uit een “accumulatie van twee jaar wanhoop”.
  (hoe krijgt ze het verzonnen?)
  Afijn, het is een heel verhaal, het staat op pagina 6 en de titel luidt: Rellen hebben niets te maken met cartoons.
  Holm en haar soortgenoten willen maar niet tussen de oren krijgen dat de koran de hoofdmotor is achter deze rellen, het belangrijkste doel van islamieten is zoveel mogelijk chaos veroorzaken, daarna de macht overnemen en de sharia invoeren.
  In Nederland probeert men de problemen op te lossen door iedereen te controleren en niet-moslims moeten er ook aan geloven.
  Maar ik zeg al heel wat jaren: als je op zoek bent naar om het even welk tuig dan ook moet je niet bij
  mij zijn en als je dat toch probeert, heb je een probleem.
  Ik laat me namelijk niet op voorhand als verdachte bestempelen want dat is de doelstelling van een dergelijke database, waarin dus alle vingerafdrukken van alle Nederlanders vanaf 6 jaar opgeslagen zouden moeten worden.
  J.L.Lentz, een Nederlander die vlak na de Duitse inval van 10 mei 1940 het(in Duitse ogen)perfecte persoonsbewijs ontwierp zou zich hedentendage vergenoegd in de handen gewreven hebben als hij met de huidige technische mogelijkheden geconfronteerd zou worden.Maar Lentz is DOOD.
  Ik ben niet zo wild van mannetjes van het soort Lentz, Hirsch-Ballin en die MUTS Ank Bijleveld!!!
  Dus Anton: wie een onrecht accepteert, zet de deur meteen open voor een volgend onrecht..!!!
  Ga ook hier eens kijken:
  http://www.id-nee.nl
  http://www.hetverzet.nl

 10. @Ruitenkoning:
  Ik heb theoretisch ook niet ste verbergen, maar toch… Wie zijn mijn vrienden? Waar surf ik zoal heen? Hoeveel biertjes en pakjes shag koop ik gemiddeld per week???? Het gaat ze geen donder aan!!!

  @Leidse:
  Psies! En de volgende grap is dat ze bij je in de slaapkamer komen kijken of je nog wel ‘ns kindjes maakt!

  @Gerrit Dekzijl:
  Wederom dank voor je bijval. Scheelt me weer heel wat extra uitleg en bijbehorend tikwerk!

  @Anton:
  Op mijn infopagina vind je meer dan voldoende speerpunten: gelul over klimaat, fijnstof, roken, levensstijl, zinloze oorlog, flitspalen, bewakingscamera’s, surfgedrag en ga zo maar door.
  Die vingerafdrukken zijn slechts een klein deel van het veel grotere plaatje! Nogmaals welkom, en excuses zijn aanvaard!

 11. 😈 👿 😳 Ik moet er niet aan denken Rouvoet in de slaapkamer tegen te komen.Maar misschien zingt ie eerst wel 20 psalmen alvorens hij in de aanval gaat op de slaapkamers.

 12. Leuke leestip voor wakkere Nederlanders:
  “God is niet groot” van Christopher Hitchens, uitgegeven door Meulenhof.
  Zal wel nooit in Rouvoet’s boekenkast terecht komen, denk ik.
  Rouvoet is volgens mij een type dat bonkt in het donker.(vrij naar Koot en Bie, conf

 13. De discussie is gelukkig al weer aardig op gang. Net als Ruitenkoning heb ik een dubbel gevoel.
  Ik zie jouw punt ook! Heel goed zelfs en ben het volmondig met je eens.
  En toch, toch denk ik dat het in sommige gevallen best goed kan zijn. Maar ja, aan alles zitten consequenties, en die zijn me dan weer net even te groot…
  Het blijft rommelen in dit land. En nee ik wil niet één politicus in mijn slaapkamer 😛
  En al helemaal niet voor de aanval, incluis psalmen 😛

 14. Doet Rouvoet soms aan de voorwaarde- voor het zingen de kerk uit? De man heet dan wel ROUVOET- ROUWKEEL is beter hij heeft duidelijk een stukkie in zijn deep troat. Zeker op zijn geblindeerde zolderkamertje in het geniep naar een pornofilm gekeken met een kuis vriendinmnetje! En daarna gaat deze man ons dat verbieden. Ik vermoed dat deze kerkganger een beetje de weg kwijt is. Diep troat lijkt meer op diep hersen infarct! Herstel: hersenen heeft Rouwvoet niet, dus doen dergelijke calamiteiten zich bij dit subject niet voor! Oh god daar komen de diep gelovigen al. Wegwezen mensen… Rene van Spanje

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.