Forces Nederland steunt AlemPop 2008

Forces Nederland steunt AlemPop 2008

Het onderstaande bericht werd vanavond ingezonden door Wiel Maessen van Forces Nederland:

Forces Nederland steunt AlemPop tijdens het optreden van de groepen Status Quo, Wishbone Ash en Manfred Mann’s Earth Band, alle drie groepen die stammen uit een tijd dat het streven naar vrijheid (en roken) nog normaal was. De tijd van het protest van de gewone burger tegen de overheid en haar politici. Een tijd waarin iedereen dacht dat er een betere wereld op komst was.

Helaas streeft de generatie van toen nu naar macht over dezelfde burger en zijn ze het vrijheidsideaal totaal vergeten.

De Classic Rock editie van AlemPop vindt plaats op vrijdag 30 mei 2008.

Noot van de redactie:
Ik had nog nooit van het plaatsje Alem gehoord totdat ik van de oprichter van Forces Nederland, Wiel Maessen, vernam dat Alem de thuishaven is van het actieschip van de organisatie.

Ten slotte nog deze niet onbelangrijke mededeling:
Zowel de organisatie van AlemPop als Forces Nederland hopen dat vele webloggers m/v het bovenstaande bericht zullen overnemen!

Jij ook?

18 gedachten over “Forces Nederland steunt AlemPop 2008

 1. @DOL:
  Alem ligt ten oosten van Zaltbommel. Zie ook de link naar Google Maps. Status Quo valt ook wat mij betreft niet onder de noemer ‘goeie muziek’, maar ze maakten wel lekkere hapklare rock & roll!

 2. Status Quo waren in HUN tijd rebellen (Stonden al in de charts in 1966!) en daarvoor blijf ik ze altijd dankbaar. De overgebleven leden zijn tot de dag van vandaag rebellen gebleven, en dat kun je van veel van hun zombiaanse generatiegenoten niet meer zegggen…respect. 😉

 3. Roemrucht? Dat kun je wel stellen Rene van Spanje. Had de oorspronkelijke drummer van Q65 zijn vrouw niet vermoord? 😛

 4. Leuk.
  Zo`n concert.

  Maar waarom weer dat roken tussen haakjes Admin?
  Een ieder is het daar toch inmiddels wel over eens.

  Niet roken is gewoon. Vrijheid is gewoon.
  Roken is een afwijking. Een afwijking die getolereerd kan worden in een priv

 5. @Allen:
  Q65 deed ook wat mij betreft niet onder voor Status Quo. Het verhaal dat de drummer zijn vrouw heeft vermoord is mij eerlijk gezegd niet bekend.

  @Jack D.
  Hoepijk wil de schrijver van het ingezonden stuk reageren op je opmerking.

  @Allen:
  Alaaf alechem!

 6. Oke Admin,

  Mijn excuses.
  Het bericht is geplaatst door Forces Nederland en niet door u. Heb zojuist hun site bezocht en geconcludeerd dat we van mening verschillen. Het zij zo.

  Het werkelijke onderwerp, het concert.
  Ook de site van Alem Pop bezocht.

  Verheug me op Wishbone Ash.

 7. Ik weet dat ook niet van die drummer, joh! Ik weet wel dat toen ik 100 jaar geleden in het auditorium van de TU in Eindhoven de groep tijdens een ‘kerst-inn’ mocht bewonderen, het gerucht stevig de ronde ging… Maar ja, volgens de geruchten zou het roken ook ongezond zijn. Dodelijk zelfs. Kan dat nu ook niet direct bevestigen, maar het blijft wel een mooi verhaal. 😛

 8. @Van Spanje, Sander:
  Het verhaal van de vrouw van de drummer van Q65 is wsch een broodje aap, net als de meerookmythe.

  @Jack D.
  Misschien komen we elkaar wel tegen op AlemPop. Meningen mogen verschillen, maar dat mag de pret niet drukken! Het artikel is, zoals aangeduid, ingezonden (slechts het cursief is van mezelf). Ik hoop dat Forces-NL nog in de gelegenheid is om hier te reageren.

  @Roel Pot:
  Alle extra aandacht is meegenomen!

  @Gerrit Dekzijl:
  We mogen idd hopen dat alle vrouwen er na de ‘behandeling’ door de moslims weer net zo mooi en vrij uitkomen!!! Je stemadvies (rechts) lijkt me, bij gebrek aan iets beters, vooralsnog de beste keus, maar stemmen op een compleet andere politiek is wsch het allerbeste!

 9. ROEL POT is een absoluut betere naam dan POL POT! POL POT kan wat mij betreft de POT op. De POT verwijt de ketel dat hij zwart ziet- gaat hier niet op. Immers POL POT is niet meer, gelukkig maar! Hopelijk is zijn nageslacht van beter allooi! Ik ga een POTJE thee zetten en zet een video van PAULUS POTTER op.. Genoeg gePOT- op ieder POTJE past wel een dekseltje. Hartelijk gePOT van Ren

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.