De Deventer moordzaak

De Deventer moordzaak

De Hoge Raad meldde gisteren dat er geen reden was om de Deventer moordzaak te heropenen. Dit is m.i. op z’n zachtst uitgedrukt lichtelijk verdacht! Deze hele zaak stinkt namelijk, en niet zo’n klein beetje ook!

Niemand zal mij horen roepen dat dhr. Louwes (foto) schuldig danwel onschuldig is, want dat weet ik niet. Wat ik echter wél weet is dat er in deze zaak een verdachte simpelweg tot dader is verheven, en dat men (politie, recherche, rechters, etc.) naderhand het bewijs rond dhr. Louwes heeft geprobeerd rond te krijgen.

De nadruk ligt hierbij op het woord ‘geprobeerd’. Zo blijkt er toch nog steeds het nodige te rammelen aan de bewijsvoering. M.n. het belangrijkste bewijsstuk, het inmiddels beruchte mes, blijkt veel te groot voor de messteken waarmee weduwe Wittenberg om het leven is gebracht. Ook het dossiernr. dat vermeld stond op het document waarin het mes werd omschreven stemde niet overeen met het dossiernr. van de zaak van dhr. Louwes. Het lijkt er dus op dat het document is gekopieerd uit het dossier van iemand anders. Verder zijn er nog tal van andere vragen niet of onvoldoende beantwoord.

Data van geurproeven kloppen bijv. niet. Voorts zijn zowel dhr. Louwes zelf als zijn vrouw meer dan eens gedwongen om op stel en sprong verklaringen af te leggen omtrent bepaalde tijdstippen van enige maanden geleden. (Ook ik weet niet zomaar uit mijn hoofd wat ik zoal heb gedaan op bijv. 23 november 2007 rond 23:45 uur om maar wat te noemen!) En ten slotte het eveneens beruchte laatste telefoontje met weduwe Wittenberg…

Dhr. Louwes heeft, komende vanuit Utrecht, idd. een behoorlijk stuk omgereden naar zijn huis in Lelystad. Hij heeft volgens zijn eigen verklaring nl. in de file vanuit zijn auto met de weduwe gebeld ter hoogte van ’t Harde. Maar ja, in dit land waar de files een deel van de cultuur zijn geworden moet je vantevoren maar keuzes zien te maken op basis van de files die je mogelijk kunt verwachten! Dit gsm-signaal is uitgerekend opgepikt door een mast in Deventer (hemelsbreed zo’n 22 km van ’t Harde) omdat de gsm-mast in de buurt van ’t Harde op die dag in reparatie was!

De zaken die ik hier noem vormen slechts het topje van de ijsberg. Het zou onze rechtsstaat (er wordt althans beweerd dat Nederland dat is) daarom niet misstaan als deze zaak daadwerkelijk heropend werd.

Zoiets heet ‘waarheidsvinding’, mijne dames en heren magistraten!!!

Zie ook:
Maurice de Hond | DeventerMoordzaak.com
Ernest Louwes (Wiki) | Het Vrije Volk

Jij ook?

10 thoughts on “De Deventer moordzaak

 1. Deze geruchtmakende zaak wordt niet heropend. Kan ook niet want anders zouden de (opsporings)blunders van niet alleen het O.M. aan het licht komen.
  (tussen haakjes) Dhimmi G.Spong gaat Wilders vervolgen, zgn omdat hij haat zou zaaien.
  Ik heb me nooit gerealiseerd dat het naar buiten brengen van feiten over een agressieve, imperialistische ideologie gelijk wordt gesteld met haatzaaien.
  Meer hierover in de uitzending van Nova van gisteren en in de Telegraaf van vandaag.
  http://tinyurl.com/2zxk92

 2. De Hoge Raad heeft een herziening afgewezen op grond van het feit hoe het proces was gegaan in hoger beroep, n.l. via het Gerechtshof. Maar ze hebben niet gekeken naar de waarde en betrouwbaarheid van de aanlevering van feiten en getuigenissen door o.a. de recherche en d

 3. @Sander:
  Tsja… Ze zeggen het… 🙄

  @Gerrit Dekzijl:
  Psies! Dan moet het hele OM plus recherche, politie etc. met de billen bloot. En dat is natuurlijk ongepast in onze “rechtsstaat”! 😈
  Over de islam: Als overal rampenplannen klaarliggen, dan zegt dat ook m.i. dat de islam niets met vrede te maken heeft. Spong moet sowieso nog ff geduld hebben, want niemend heeft nog

 4. @Gerrit Dekzijl:
  Gelukkig zijn er in politiek correct Nederland nog realisten als Hiddema!!! 😀

 5. Ik heb dit ook vanaf het begin vanaf aan een vreemde zaak gevonden. Volgens mij is het ook de zoveelste blunder van politie en justitie.

 6. Maak nu kennis met een LANGE lijst van HUT-fascisten inclusief meelopers van de Nieuwe NSB 👿
  http://tinyurl.com/3d63n3
  Zorg dat u uw (nieuwe!)vijand en zijn plannen goed kent: alleen dan kan een eventuele oorlog gewonnen worden!
  Enige remedie om dit te stoppen luidt: massaal politiek Den Haag onder druk zetten om die HUT-BENDE verboden en UITGEZET te krijgen 👿 👿
  Zie ook de voorpagina en pagina 5 van de Telegraaf van heden: Arabist Hans Jansen legt alles heel begrijpelijk uit, met aan het eind een knetterende waarschuwing.

 7. @Sjaak (Leukisanders):
  Ik heb eerlijk gezegsd nog nooit iemand geproken die 100% overtuigd was van de schuld van Louwes. Hetzelfde geldt voor Lucy de B.

  @Gerrit Dekzijl:
  Binnenkort in dit theater meer over de islam!

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.