Presidentsverkiezingen

Presidentsverkiezingen

Van schrijfster en publiciste Silvia Videler (foto), die o.a. schrijft voor SDNL, Groep-Zuid en Breda en alles daaromheen, kreeg ik vandaag toestemming om artikelen over te nemen. Daar ben ik heel blij mee, want zij schrijft interessante artikelen, en beschikt ook nog eens over een zeer prettige schrijfstijl. Hieronder een boeiend stuk over de verkiezingen in de VS:

VOOR ONS, EUROPEANEN, ZIJN DE PRESIDENTSVERKIEZINGEN IN AMERIKA VAN GEEN ENKEL BELANG

De media willen ons doen geloven dat het van een uitermate groot belang is welke kandidaat de voorverkiezingen wint en nog belangrijker of het een Republikein gaat worden of uiteindelijk een Democraat. Het aantal uren wat de Nederlandse televisie hieraan besteedt -eer het november is- grenst aan het ongelofelijke. Nu nog speculeert men vooral over het feit: of de kandidaat van de Democratische partij een man of een vrouw, of dat het een blanke of een zwarte gaat worden. De Republikeinse partij, altijd een stuk conservatiever, daar spelen dergelijke problemen nog bij lange na niet. Maar gaat het daar nu werkelijk om, of gaat het alleen maar om een nieuw gezicht?

Bij de vorige verkiezingen was het duidelijk een race tussen Bush en John Kerry, maar beiden waren lid van de Skull & Bones en iemand die een beetje op de hoogte is van wat de Illuminati voorstaan één de Nieuwe Wereld Orde, die wist al lang dat het in principe niets uitmaakte wie van de twee het zou gaan worden. Ze zouden sowieso gehoorzaam zijn aan de hogere en achterliggende machten.

Dan nu, 2008!
Nu betreft het dan geen leden van dat obscure clubje engerds, maar van een andere obscure club, met ongeveer dezelfde doeleinden. Een club met eveneens wereldwijde invloed en macht: De CFR (The Council of Foreign Relations). En wat blijkt? Niets nieuws onder de zon, trouwens: alle kandidaten zijn lid van die club! De CFR staat voor een grote mate van globalisering en voor uitvoering van de HUIDIGE Amerikaanse buitenlandse politieke agenda! Ook Bush en c.s. worden en werden geleid door deze club, die waarlijk aan de touwtjes trekt. Met name de problematiek met Iran, Irak, Afghanistan en de onzinnige clash of civilizations en de pre-emptive (nucleaire) strikes. Al deze zaken uit de Bush-keuken waren en worden voorgekookt in de CFR-keuken. Dus de vraag rijst: is er wel iets te kiezen? En als er dan een keuze gemaakt is, dan zal blijken dat de veranderingen na de verkiezingen hooguit cosmetisch zijn, maar geenszins inhoudelijk.

Wat is de CFR (overgenomen uit “Amen”)
In 1891 richtte de Zuid-Afrikaanse staatsman Cecil Rhodes (1853-1902 en naamgever van het latere Rhodesië) een geheim genootschap op: The Round Table. De binnenste ring daarvan zijn en waren de ingewijden. Tal van Ronde-Tafel-groepen zijn vervolgens opgericht in het Britse Gemene Best en in de VS. De groepen in de VS richtten een aparte organisatie op: The Council of Foreign Relationships, kortweg de CFR. De CFR is een gesloten groep van intellectuelen, die wereldpolitiek in het groot bedrijven. De leden bestaan uit: politici, voormalige en toekomstige presidenten van de VS, ministers, senatoren, bankiers en grootindustriëlen. Leiders van grote kranten. Radio- en tv-stations, economen, filosofen enzovoorts. Het doel van de CFR is globalisering: een wereldmarkt en één wereldregering. Deze internationale groep heeft de binnen- en buitenlandse politiek van de VS al meer dan 50 jaar beheerst. De CFR is geworden tot de onzichtbare regering van Amerika één van de wereld, de schaduwregering. Wie ook gekozen wordt: de president zal zich slechts kunnen handhaven als hij of zij de CFR-politiek volgt.

Sinds 1921 wordt de CFR gefinancierd door de Federal Reserve Bank. Negentig procent van de mensen in het State Department en op sleutelposities in de Uitvoerende Tak zijn lid van de CFR. De CFR heeft grote invloed gehad op het ontstaan van de Verenigde Naties. Dit orgaan is door hen bestemd om de wereld te regeren. Congreslid John F. Rarick stelde, dat de CFR de VS willen veranderen van een soevereine, constitutionele republiek in een serviele lidstaat onder een werelddictatorschap. James Warburg, bankier en architect van het Federal Reserve System, stelde in 1950 voor: een Senaatscommissie voor Buitenlandse Betrekkingen. Hij zei: “We zullen één wereldregering hebben, of je het nu fijn vindt of niet: door middel van strijd of door middel van overeenstemming.”

Naschrift
Voor hen die echt meer willen weten waar die CFR nou voor staat, die raad ik van ganser harte aan eens te “Googelen” op internet en u zult verbijsterd zijn. En het met mij eens zijn dat verkiezingen zowel hier als in de VS eigenlijk meer zijn om het volk te doen laten geloven dat ze democratisch bestuurd worden, in plaats van dat het er werkelijk iets toe doet.

Silvia Videler, 21 januari 2008

Jij ook?

11 gedachten over “Presidentsverkiezingen

 1. En aan de andere kant van de Grote Plas liggen ze zeker niet wakker van deze idioot die vindt dat Nederland met de islam is getrouwd…
  Nu ken ik toevallig een goeie vrouwelijke advocaat met haar op de tanden, eentje die van echtscheidingsprocedures haar hobby heeft gemaakt :mrgreen: :mrgreen:
  http://3x2z7l

 2. Off topic, even snel een kennis van mij had een geweldig idee vanavond over het niet roken probleem van 1 juli.
  Ik neem eerdaags even contact met je op en ik denk dat we via de logs een leuke landelijke actie kunnen gaan maken.

 3. @Gerrit Dekzijl:
  Scheiden van de islam? Is een zeer goed idee! :mrgreen:

  @Leidse:
  Iedere vorm van actie tegen deze ongrondwettelijke tweedeling in de maatschappij is welkom. Ben benieuwd!!!

 4. Er staat ons nog heel wat te wachten…
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=5240
  Vandaag te lezen in de Azijnbode:
  Balkenende IV, lees: de Nieuwe NSB heeft “in al haar wijsheid” besloten geen algemeen boerkaverbod uit te vaardigen.
  In hun stupide beleving druist een dergelijk verbod in tegen de vrijheid van godsdienst.
  En dan te bedenken dat alle hier verblijvende jurkendragers plus ingepakte aanhang dagelijks MISBRUIK maken van onze zwaarbevochten vrijheden, teneinde hun eigen BEZOPEN apartheidsregeltjes aan ons te kunnen opdringen.
  Voor degenen die het vergeten zijn: de boerka is verzonnen en heeft NIKS met religie of wat daar voor doorgaat te maken.
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=4500
  http://tinyurl.com/2whlun

 5. Ik weet niet waarom het stuk boeiend genoemd word.

  Het heeft een hoog Char gehalte.

  Dit neemt toch geen weldenkend mens serieus?

  Overigens is het wel degelijk voor ons van belang wie president wordt. De Amerikaanse president kiest namelijk zijn eigen kabinet. En dit bepaalt, binnen marges, het beleid. En dit beleid (Irak, CO2 enz.) bepaalt voor een belangrijk deel de prijs van een vat olie en dus ook onze aardgasprijs.

  De invloed van de presidentsverkiezingen is veel groter dan men denkt.

  Om Pim te citeren;
  “Mens, ga toch koken”.

 6. Mw Vileder uw stuk over de Presidentsverkiezingen zijn messcherp en prettig leesbaar. Mijn stukje betreft onze Bananenrepubliek, waar de politieke ambities van een zekere heer Harry Mens- Makelaar o.g.ver onder de maat bleken. Een ware luchtballon. Op de betreffende website word mijn reactie waarschijnlijk zwaar gecensureerd!

  Harry Mens verkondigde laatst een lijntje met GOD te hebben- over Professor PIM! Dat getuigd niet van realiteitszin en is volslagen absurd. Wellicht is de man groot FAN en aanhanger van Jomanda!

  Misschien kan hij beter eens aandacht besteden aan toenemende criminaliteit of het armoedevraagstuk. In een goed TV gesprek zal zijn vriendje LEPELTAK onder het genot van een goed glas wijn en een uitgelezen sigaar zich daartoe vast bereid vinden. Het honoraria maken we uiteraard niet transparant! Schoenmaker blijf bij je leest is n.v.t. op deze “mastodonten” De LEEST blijkt n.l. SPOORLOOS te zijn. Het praat toch een stuk makkelijk met bovenstaande ingredi

 7. @Jack D.
  Welkom hier!
  Zichtbare leiders zijn niet echt aan de macht. Hopelijk wil de schrijfster zelf hieromtrent nog een reactie achterlaten.

  @Ren

 8. Deetman vertrekt als Burgmeester van Den – Haag helaas! Hij zal toetreden bij de Raad van State.
  De hoogste instantie in het land- waar men traditie getrouw voorbij gaat aan de Grondwet en zelfs toegezegde beloftes schendt- door deze niet na te komen. De gevolgen hoef ik u niet nader toe te lichten. Ze vernietigen complete gezinnen als de Foute Magistraten hun zakken maar kunnen vullen.
  http://www.fouteadvocatuur.nl R. van Spanje 0299 – 4768.85

 9. @Gerrit Dekzijl:
  Ook ik maak mij ernstig zorgen over de ‘wijsheid’ van ons kabinet inz. de burqa!

  @Ren

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.