Rokersdag 2007 – DEFINITIEVE VERSIE

Rokersdag 2007 – DEFINITIEVE VERSIE

Zojuist ontving ik de definitieve versie van het programma voor Rokersdag 12 oktober. De belangrijkste wijziging t.o.v. de vorige versie is het startpunt. Dit is (slechts enige meters) opgeschoven naar het Ministerie van Landbouw, Bezuidenhoutseweg 73.

De definitieve versie, hierbij als DOC of PDF, bevat ook een routebeschrijving en aanwijzingen voor parkeren in de buurt alsmede enige aanwijzingen omtrent wat er zoal wel en niet mag tijdens de demonstratie.

De kaart van Google Maps kan evt. handig zijn ter oriëntatie. Hetzelfde geldt voor de PDF die medeweblogger Wilcootje onlangs maakte.

Ten slotte is er nog een poster gemaakt. Klik hier of op de afbeelding hierboven voor een groter exemplaar.

Nogmaals tot ziens allemaal op 12 oktober! Ik ben (zoals eerder gemeld) te herkennen aan een Geusvlag.

7 gedachten over “Rokersdag 2007 – DEFINITIEVE VERSIE

 1. Hoi Joop,

  Twee dagen te laat. 10 Oktober buigt de Tweede Kamer zich hierover. Hun IQ van een dood stekelvarken kennende, weet ik al wel wat hieruit komt. Maar….. ik heb de emailadressen van alle kamerleden, dus wellicht kunnen we wat doen.

  If this does not work, dan ben ik bang dat alleen geweld helpt, zoals IRA en ETA groot zijn geworden. Hoewel ik geweld afkeur, ben ik bang dat we binnekort geen keuze meer hebben.

  Groeten,

  Jan

 2. De handtekeningen zijn de deur uit,morgen bij de post hoop ik. 601 handtekeningen, ach….een druppel op de gloeiende plaat.

  Ik hoop zo dat het helpt, dat het zin heeft, maar als ik eerlijk ben zie ik het somber in. Niet somber door de inzet van jullie, maar omdat het eruit ziet dat alles wat Klink wil er door wordt gedrukt. Verboden te roken in de horeca, op het terras, op de stranden…

  Ik ben het met Jan eens, binnenkort is er maar

 3. @Monique, Jan:
  Ik heb ongeveer 460 handtekeningen opgehaald. Samen met de handtekeningen van Monique zijn dat er toch ruim 1000!
  De maatregelen zullen er hoe dan ook doorheen gedrukt worden. Het gaat immers om “de gezondheid”? De gezondheid van de democratie speelt ook hierbij weer eens geen enkele rol!!!
  We hebben echter met z’n drie

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.