In Leiden is de victorie begonnen

In Leiden is de victorie begonnen

Strakke actie van de dames en heren van Identitair Verzet! Eigenlijk ben ik best wel jaloers, want ik zelf heb niet veel bereikt. Goed, samen met het inmiddels opgeheven Rookgordijn heb ik ooit de democratie ten grave gedragen. Leuke actie, maar we hebben er het nieuws niet mee gehaald. Het is dan ook gebleven bij wat vermeldingen op bevriende weblogs.

Van gezamenlijke acties met andere strijders dan Rookgordijn is jammer genoeg nooit iets terechtgekomen. Ik kon dan ook eigenlijk niets anders doen dan meelopen met de Vrijheidsparade, meedoen met de acties van Forces, etc. Sommige acties hebben een paar seconden aandacht gekregen in het nieuws, maar daar bleef het dan ook bij. Wereldschokkend waren ze dus duidelijk niet. Nederland sliep nl. gewoon door.

De laatste jaren had dan ik ook minder zin in acties. Nederland was er m.i. nog niet klaar voor. Acties als Pietitie en Break the System heb ik dan ook maar overgeslagen. En toen was daar ineens het Identitair Verzet met een simpele actie waar men het nog wel enige tijd over zal hebben.

Natuurlijk is de islamisering van ons land maar één van de vele aspecten, maar goed, het begin is er. Hulde! Ik denk dat ik maar eens een stapel stickers ga bestellen om die de komende tijd lekker weg te kunnen gaan plakken.

In Leiden is ook wat mij betreft de victorie begonnen!

Voor de goede orde merk ik hierbij op dat ik me niet keer tegen mensen, maar wel tegen een uitheemse godsdienst of ideologie die hier meer en meer de dienst gaat uitmaken.

(Aantal stemmen: 4 | Gemiddeld: 5,00 van 5)
Loading...

3 gedachten over “In Leiden is de victorie begonnen

  1. Het manifest van het Identitair Verzet lezende, kan ik alleen maar toejuichen wat ik zag. Ik zou bijna zeggen: klasse. Het reflecteert preies zoals ik er over denk. Bovendien kun je je ook wel eens afvragen of -in een meest donker scenario-, of je dan niet juist een Adolf nodig hebt om een Adolf te bestrijden…? Met koorknapen gaat het al zeker niet lukken. En voor de goede orde: de VS, EU, Rusland, het Kalifaat, voor mij zijn het allemaal Adolfen. Sterker nog: de wereld verzuipt in de Adolfen en die om het hardst schreeuwen dat de ander Adolf heet, zijn zelf maar al te vaak de allergrootste Adolf.

    Alleen de link die jij aangeeft met AFA, doet mij dan weer 100% twijfelen. Want die ‘info’ waar jij naar verwijst, kun je daar nog eens wat meer over zeggen? Was AFA bijvoorbeeld enthousiast of juist niet? Want als AFA enthousiast was, dan haak ik dus onmiddellijk af.

  2. @Sander:
    AFA is i.i.g. niet blij met ID Verzet. Ik heb wat zitten snuffelen in mijn wbgeschiedenis, en heb o.a. deze link teruggevonden.
    En je hebt natuurlijk gelijk met je stelling dat we het met koorknapen niet redden!

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.