Vlag halfstok voor Charlie Hebdo

Vlag halfstok voor Charlie Hebdo

Op de FB-pagina Soutien à Charlie Hebdo (Steun voor Charlie Hebdo) vond ik vanavond een bericht dat de Franse president François Hollande heeft aangekondigd dat de vlaggen op openbare gebouwen de komende drie dagen halfstok zullen hangen.

Ik ben niet de allergrootste fan van monsieur Hollande, maar deze aankondiging ondersteun ik van ganser harte, en probeer deze dan ook op de valreep uit te breiden naar ons land. Ik vlag dus vanaf morgen t/m zaterdag halfstok mee.

En laten we er ook voor waken dat onze westerse cultuur niet ondermijnd wordt door intolerante lieden die niet kunnen of willen begrijpen dat satire iets anders is dan serieuze berichtgeving!

UPDATE – 14 januari 2015:
Je (ne) suis (pas) Charlie – Een (X)andere kijk op het gebeuren.
Je (ne) suis (pas) Charlie – Identiteitsfraude volgens Nachthemel.

(Aantal stemmen: 1 | Gemiddeld: 5,00 van 5)
Loading...

6 gedachten over “Vlag halfstok voor Charlie Hebdo

  1. @Saskia:
    Welkom hier, en dank dat je meedoet. Het is niet veel, maar we doen tenminste IETS.

  2. @Leidse Glibber:
    Moi aussi je suis Charlie! Ik zal beslist geen aanslag plegen op de plaatselijke moskee, maar ook ik blijf mijn vrijheid van meningsuiting koesteren.

  3. Beetje overdreven. Het is natuurlijk mooi dat je opkomt voor zogenaamde journalisten maar dit soort aanslagen vinden overal plaats. Waarom moet je de terroristen zoveel podium geven?

  4. @De Mediator:
    Ik snap het probleem. Maar ja, je kunt natuurlijk ook alleen maar passief blijven toekijken. Wat is er beter? Ik weet het eigenlijk niet.

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.