Waarom het nooit wat wordt in Nederland – II

Waarom het nooit wat wordt in Nederland – II

Eenrichtingsverkeer

“Lees mijn nieuwste logje!” Of: “Lees onderstaand verhaal en stuur het door!” Nog steeds ontvang ik met de regelmaat van de klok dergelijke berichten. De laatste jaren ga ik daar steeds minder vaak op in, want velen willen vooral dat heel Nederland niets anders leest dan hun logs en hun e-mails!

Sporadische reacties van mijn kant bleken echter ook nog eens het eenrichtingsverkeer danig te verstoren, en dat is uiteraard niet de bedoeling! Het laatste voorbeeld is mijn logje over Anders Breivik, dat ik schreef n.a.v. een mailtje van Snelders & Meerman. De reactie van hun kant was dan ook precies 0,0. Zo ontstaat er natuurlijk geen enkele vorm van interactie!

Laksheid

Vaak hoor je de mensen wel roepen dat er maar eens een opstand zou moeten komen, maar je proeft tegelijkertijd ook wel dat het altijd anderen moeten zijn die dat klusje moeten klaren. Zelf hebben ze nl. geen tijd i.v.m. werk, studie, huishouden, kinderen en ga zo maar door.

Wordt vervolgd

(Aantal stemmen: 2 | Gemiddeld: 5,00 van 5)
Loading...

2 thoughts on “Waarom het nooit wat wordt in Nederland – II

  1. @E. Eliveld:
    Ik hou het in het midden, en wens je goede paasdagen.
    Als de serie ‘Waarom het nooit wat wordt…’ kom ik nog wel terug op de tabak en de windmolen. De plantjes zijn ook hier al opgekomen, maar groeien nog niet hard. Als ik jouw foto zo eens bekijk, dan gaan we ongeveer gelijk op.

    PS: Het spamfilter blijkt nog steeds niet gelukkig te worden van zaken zoals een hekje in de url.

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.