2012!

2012!

Zo, het magische jaar 2012 is aangebroken! Hopelijk krijgen de Maya’s gelijk, en gaan we de komende tijd iets merken van die broodnodige verandering waar de mensheid op zit te wachten.

Ik wens jullie allen nogmaals veel licht, vrijheid en onafhankelijkheid in 2012!

(Aantal stemmen: 1 | Gemiddeld: 5,00 van 5)
Loading...

3 thoughts on “2012!

 1. Ook voor jou de beste wensen.
  Ennuhhh als de Maja’s gelijk krijgen is het wel zaak natuurlijk je vrije dagen op te nemen voor 21 december, zonde om ze kwijt te raken. 😉

 2. De grote ommekeer die de Maya’s voorspelde is heel anders dan iedereen denkt. Dus elk antwoord op deze vraag is al bij voorbaat fout. Er zijn maar enkele mensen op de wereld die dit weten. Het heeft niets te maken met het paranormale of onze bewustheid en denkvermogen. Zoals vele media verkondigen van dat iedereen wakker zou worden, dit fenomeen is dan de grootste onzin en ook de onzin verhalen dat de wereld zou vergaan.
  Dit fenomeen van het grote verandering wordt nu zo gemanipuleerd door de media om ons als makke schapen van allerlei onzin te voorzien, die vele ook nog geloven ook.

 3. @Leidse Glibber:
  Ah! De nuchtere Hollander! Vergeet ook je spaarcenten niet, en was je auto nog ff op 20 december! 🙂

  @Qvic:
  Welkom hier!
  De Mayakalender is interessante materie; niets meer en niets minder. We kunnen echter niet ontkennen dat zij de kalender van de kosmos gebruikten terwijl wij ons op dit moment behelpen met een kalender die slechts geldig is op onze eigen planeet.

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.