Het moet anders in 2011

Het moet anders in 2011

In 2011 kan ik natuurlijk wel weer één à twee keer in de week blijven bloggen over de zoveelste inperking van de persoonlijke vrijheden en de privacy, maar het blijft maar zozeer de vraag in hoeverre Nederland daar nou uiteindelijk wijzer van wordt.

Ook kan ik voor de 85e keer schrijven dat ik geen islam wil in Nederland (na de aanslag in Alexandrië weet ik het nu toch echt helemaal zeker), dat ik het gezanik over het klimaat en de meerook zat ben (is uit de duim gezogen), dat ik niet blij ben met de EU (is een monster), enzovoort, enzovoort!

En ten slotte hoef ik ook al niet meer te schrijven dat de rook die vrijkomt tijdens een brand in een fabriek nooit giftig of gevaarlijk is. Vanavond nog heeft de brandweer verklaard dat er geen giftige stoffen zijn gemeten! (Bekijk het RTL-Nieuws van 19:30 u.) Eén roker is dus nog steeds dodelijker dan een paar ontplofte tanks met giftige en bijtende stoffen! Ik schreef het al eerder…

Het voorgaande betekent natuurlijk niet dat ik dit weblog dan maar spontaan ga opheffen. Integendeel! Het zal echter in 2011 wel anders moeten. Ik kan mezelf nl. niet blijven herhalen, herhalen en herhalen.

Hoe het dan wel moet? Tja, dat zal zich hopelijk in de loop van dit jaar wel een beetje gaan uitfilteren. Tips, ideeën en suggesties zijn dan ook welkom. Alvast bedankt voor het meedenken!

Foto: Brand in Moerdijk
Bron: Nu.nl / ANP

(Aantal stemmen: 3 | Gemiddeld: 4,67 van 5)
Loading...

3 thoughts on “Het moet anders in 2011

  1. Een mooi voornemen Joop om het eens over een andere boeg te gooien en elke blogger vraagt zich wel eens af: ‘En hoe nu verder?’

    Ik wens je vanuit Zeeland in ieder geval een goed 2011 toe

  2. @René, Halla:
    Dank!

    @Halla:
    Levensbeëindiging valt idd ook onder zelfbeschikking! Ik zou echter niet weten hoe ik dit nou precies actief zou moeten ondersteunen. Ik heb nl. nog geen plannen om te vertrekken.

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.