Morgen, 28-2: Losar en dag van Brian Jones

Morgen, 28-2: Losar en dag van Brian Jones

Brian JonesEr is helaas niets aan te doen, maar na al het vlagvertoon tijdens de demonstratie op de Dam van afgelopen zaterdag, is het morgen alweer vlagdag.

Het is de dag van Brian Jones en de Stones (voorgesteld door Rookgordijn), en deze dag valt dit jaar samen met Losar oftewel Tibetaans Nieuwjaar (voorgesteld door Bordertje19).

UPDATE – 27-02-05 – 17:50:
Gezien alle commotie rond de demonstratie op de Dam van afgelopen zaterdag heeft Rookgordijn besloten om de viering van de geboortedag van Brian Jones voor deze keer op te schorten, en alleen te vlaggen voor Tibet.

9 gedachten over “Morgen, 28-2: Losar en dag van Brian Jones

 1. Hallo Joop,
  Even een tijdje geen tijd gehad om alle logs af te gaan.
  Maar je vlag is goed gelukt(daar moet je wel tevreden over geweest zijn denk ik?) Misschien is het geen inmenging geweest maar haden toevallig die groepen ook een demonstratie gepland en is dit zo gemixed.
  Anders kan zijn dat burgerintiatieven de grond in gedrukt moeten worden(want is ook een bedreiging van deze regering).Alleen demonstraties die ze kunnen overzien.De andere moeten in de kiel gesmoord worden.(denk ik ) maar wie ben ik??
  Fijne dag en groetjes Anita.

 2. Anita, het is geen toeval geweest, het was een bewuste tegenactie naar ons toe!En wat lees ik nu? Het burgerinitiatief moet de grond ingedrukt worden? Krijgen de burgers eindelijk de kans op een heeeel klein beetje zeggenschap en dan zo’n opmerking? En wat zijn demonstraties die ze(wie zijn ze) kunnen overzien? Dat betekent dus dat jij vindt dat alles van bovenaf geregeld moet blijven! daar gaan we dan met onze vrijheid van meningsuiting!

 3. Joop, de vlagdag lijkt na alle commotie rondom de demonstratie van zaterdag niet te passen, maar de datum stond al toch? Ik ga voor 1 van de beide vlaggen, omdat ik vind dat beiden absoluut geen boodschap doorgeven. Ik denk dat ik dan ga vlaggen voor Tibet, temeer omdat het past in het nu!

 4. @Anita:
  Je verhaal is ook mij niet geheel duidelijk. Moeten we nou wel of niet doorgaan met onze acties?

  @Monique:
  De vaste datum 28 februari stond al enige maanden op de kalender. Er is niets aan te doen dat deze datum toevallig samenvalt met de wisselende datum van Losar. Je hebt wel gelijk dat deze 2 zaken niet bij elkaar passen, en dat het beter is om voor Tibet te vlaggen. Ik schrijf nog wel een update.

 5. Oh God ja, Brian Jones, die hadden we ook nog… Ik geloof dat je wel gewoon een permanente vlag kunt plaatsen. Alleen elke dag een andere reden.

 6. @DOL:
  Ja, misschien moeten we met z’n allen maar eens wat gaan aanpassen aan de kalender.

 7. hoi Actie
  Wat goed van je dat je die ontzettend mooie vlag voor Tibet hebt hangen, ik was /ben geveld door de griep, wie niet? mag ik hem van je opnemen? hij is erg mooi, en jij ook happy losar nog, bedankt, liefs zieke louise

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.