Huishoudelijk

Huishoudelijk

De laatste week komt er zowel via de reacties als via het contactformulier nogal wat spam binnen. Dat vraagt natuurlijk om extra maatregelen die de komende dagen moeten worden doorgevoerd. Hopelijk zullen jullie daar niet al te veel hinder van ondervinden.

Wat de reacties aangaat lijk ik last te hebben van een stelletje Russische spammerts die de beveiliging via de plug-in Akismet weten te omzeilen. Ook de beveiliging via het contrôlepaneel van dit weblog (maximaal drie links) blijkt een eitje te zijn voor die gasten.

Het contactformulier is ook al zo lek als een mandje! De maker roept wel dat het automatisch spam onderschept en andere bla bla, maar ondertussen komt er wel van alles doorheen. Berichten van een halve meter lang met tientallen links zijn geen uitzondering!

(Nog geen stemmen)
Laden...

4 gedachten over “Huishoudelijk

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.