Vrijheidsparade 23 oktober a.s.

Vrijheidsparade 23 oktober a.s.

Na de laatste Vrijheidsparade van 13 december 2009 in Utrecht is het ineens vrij rustig geworden. Er is nog gepoogd om een parade te organiseren op 5 mei dit jaar, maar die kon op het laatste moment niet doorgaan. Vervolgens is er nog gezocht naar mensen in Tilburg e.o., maar daarna viel het helemaal stil.

Het is dan ook frappant dat de Vrijheidsparade van zaterdag 23 oktober a.s. in Den Haag zomaar uit de lucht is komen vallen!

Het is eveneens frappant dat genoemde datum samenvalt met het oprichtingsfeestje van de vrijstaat Eurostaete. De motor achter deze vrijstaat was en is de SDNL, en laat het nou uitgerekend deze zelfde SDNL zijn die m.n. voor de eerste Vrijheidsparade (26 september 2009) nogal wat reclame heeft gemaakt middels de nodige filmpjes op YouTube!?

Is er weer eens een scheuring ontstaan? Ik ben bang van wel, en denk dan ook dat we het niet zullen redden zolang vrijheidsstrijdende organisaties zich niet kunnen of willen verenigen.

Ondanks al dit voorgaande zal ik toch proberen om aanwezig te zijn. Ik kan dus niets garanderen, maar als je een Geusvlag ziet, dan weet je dat ik het ben. Misschien dus tot ziens op 23 oktober op het Malieveld in Den Haag!

UPDATE – 21-10-10:
De verzamelplek is verhuisd naar de Koekamp. Deze ligt tussen Den Haag CS en het Malieveld.

(Aantal stemmen: 1 | Gemiddeld: 5,00 van 5)
Loading...

2 thoughts on “Vrijheidsparade 23 oktober a.s.

 1. Beste Mensen,
  Let op uw Muntjes anders bent u- ze kwijt, en platzak voordat u het weet!

  Voor zover nog niet bekend dit is pas echt Hot News!! De Clusterbom begint in ons Voordeel te werken! Met dank voor de info van Bruggenbouwer André Fleere.
  En Chapeau voor de heldere uitleg van Webmaster Joop van Dijk- hij verricht onbaatzuchtig onderzoek en stelt dit Maximaal Transparant.

  Over wat ik lees m.b.t. Rob Brockhus bericht ik u als volgt. Wat Joop van Dijk op zijn blog schrijft is na gedegen onbaatzuchtig onderzoek Hot News, en doet vele mensen wakker schudden. Het laatste nieuws wat André Fleere u vertelt m.b.t. Rob Brockhus is spraakmakend en zal buitengewoon veel stof doen opwaaien in ons land. Wat hij meld- is verkregen via Openbare Bron.

  Neem ook eens een kijkje op Google. De namen.. -afzonderlijk invullen- Wim Wolbrink, Paul Freriks en als klap op de vuurpijl Rob Brockhus van: de Sociale Databank dit brengt mensen in een extra diepe shock! Zoiets is ongelofelijk, ik had zoal mijn twijfels, maar nu zijn de schellen mij voorgoed van de ogen gevallen.. André Fleere is Bruggenbouwer..

  U kunt André Fleere ook bellen 0xxx – xx xx xx mail to a.fleere@xxxxxx.nl of schrijven, Xxxxxxxxxxxx xx, xxxx xx xxxxxxxxx. Zijn gegevens staan vrij toegankelijk op Internet. Vul de naam André Fleere in op Google: ga even scrollen en u zult schrikken!

  Ik constateer slechts datgene wat ik zie- en stel dat eveneens breed transparant. Ik doe -nergens uitspraak over- ieder spreekt op eigen titel! Wat ik zie en hoor is echt vreselijk.. Meneer van Dijk uw stukken op actiefront zijn uitstekend verwoord. Dhr Rob Brockhus ontvangt gelden door stortingen van mensen die geloof hechten aan zijn woord. Daarbij vreet hij ook nog uit de Subsidiepot- de bewijzen zijn geleverd door André Fleere. Houd Andre in de gaten hij heeft een Enorme Clusterbom gelegd onder de sdnl!

  Info kunt u mogelijk verkort gebruiken- m.b.t. de sdnl. Over Restitutie m.b.t. Inleggelden Eurostaete lees, niet Gelegaliseerde en Geregistreerde Onwettige betaalmiddelen hoor je niemand, zoiets is erg verontrustend..Je duur geïnvesteerde geld ben je kwijt! Heer Rob Brockhus zwijgt in alle talen, als je rept over mogelijke restitutie..

  Zoiets geeft te denken. Mij maakt dat niet uit want ik investeer niets in deze club- net als André Fleere, Joop van Dijk en vele anderen dat niet doen. Rob Brockhus geef de mensen hun geld terug, zo neen waarom is dat? De Inleggers willen openheid van zaken daar is toch niets op tegen, integendeel juist!

  Meneer van Dijk voorlopig heeft u Materiaal genoeg, ik weet dat u dit soort zaken tot
  op de bodem uitzoekt alvorens u deze openbaar maakt. U bent net de: Nederlandse Sherlock Holmes! Mensen kijk uit:als je na aanschaf van allerlei zaken wil betalen met munten van Eurostaete wordt je gelijk opgepakt. Het is nl. geen wettig geregistreerd betaalmiddel.. Als je zoiets met knikkers probeert heb je hetzelfde effect, dus niet doen! :mrgreen:

  Edit door Admin: Privégegevens onzichtbaar gemaakt!

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.