Naar de film met Alex Jones

Naar de film met Alex Jones

Natuurlijk hoeft niet alles automatisch waar te zijn wat Alex Jones beweert, maar die man blijft wel boeiende films produceren! Gisteren ontving ik een mail van The VOICE of WAKKER Holland met daarin o.a. links naar Endgame en Invisible Empire.

De film Endgame uit 2007 had ik een jaar geleden ofzo al gezien, maar heb ’m toch weer opnieuw bekeken. Invisible Empire is nog maar een paar maanden oud, en die zag ik voor het eerst.

Mocht je bekend zijn met het werk van Alex Jones, dan weet je natuurlijk nu al waar het over gaat, en mocht je per ongeluk nog nooit van hem hebben gehoord, dan ben je daar in een paar minuten wel achter… Zoals Erich von Däniken in alles een prehistorische ruimtevaarder ziet, zo ziet Alex Jones in alles een complot!

Maar goed, ondanks het voorgaande zijn beide films m.i. zeer de moeite waard! Sla bijv. Huizenjacht en Ik kom bij je eten een keer over, en kijk dan voor de verandering eens naar Endgame en/of Invisible Empire. Veel kijkplezier!

(Aantal stemmen: 1 | Gemiddeld: 5,00 van 5)
Loading...

Reageren is niet mogelijk.