Politiek = leugen

Politiek = leugen


En leugen = politiek!
 
Bovenstaande foto vond ik laatst op Phun.org.
 
Let op! Phun.org is ‘adult entertainment’, dus behalve geweldige foto’s zoals deze, tref je er ook erg veel functioneel naakt aan. Je bent dus gewaarschuwd!

(Aantal stemmen: 2 | Gemiddeld: 5,00 van 5)
Loading...

6 gedachten over “Politiek = leugen

 1. Voor de zekerheid het dus ff NSFW (Not Safe For Work) noemen 🙂 (een erg gangbare term vandaag de dag). De slogan is trouwens erg goed. Overigens is de originele “If you repeat a lie often enough, it becomes the truth” helaas ook maar al te waar. Die slogan is afkomstig van niemand minder dan de beruchte nazxi-minister van propaganda Joseph Goebbels.

 2. @JanR:
  Hoewel links naar NSFW-materiaal hier zeer zelden voorkomen, heb ik er voor de zekerheid toch maar een extra tag voor aangemaakt. En die slogan is idd. van de enige echte Herr Goebbels!

 3. @René:
  Vind ik ook, maar toch denk ik dat ik de foto een prominent plaatsje ga geven op dit weblog.

  @Leidse Glibber:
  Waarom plaats je de foto ook niet? De kracht zit ‘m nl. in de herhaling, en dat had Joseph Goebbels heel goed begrepen!

  OffTopic: Bloemencorso’s zijn hier in de Randstad toch echt al een aantal decennia uitgestorven…

 4. Off topic, moest wel lachen tijdens het corso was er een praalwagen aangeboden door de provincie Zuid Holland met als onderwerp de Rijn Gouwelijn.
  Als er nu net een onderwerp is waar ik hel fel op ben dat is het wel die verdomde RGL, heb er dus (woensdag) een aparte log overgemaakt. (ten dele met voorbedachte rade)
  En ja hoor, het relletje is geboren D66 heeft er alvast een persbericht over uitgebracht.
  Niet dat de wereld er door veranderd, maar wel leuk om zo nu en dan vuurtjes proberen aan te wakkeren en dan zien dat het lukt hahahahah

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.