De Unie van Vrijheidslievende Websites

De Unie van Vrijheidslievende Websites

Ondanks de hevige regelval van afgelopen nacht en vanmiddag is de temperatuur in de computerkamer nog steeds niet echt gedaald. De activiteiten blijven hier dan ook op een laag pitje staan. Wel heb ik hier en daar nog wat aan de pagina’s voor de webring zitten sleutelen.

Het is nog steeds niet helemaal klaar, maar het grootste deel is nu in het Nederlands. Aan de vertaling van de automatische e-mails wordt nog gewerkt. Ook voeg ik misschien nog een help-tekst toe.

Ik vind echter dat ik de handel in de huidige staat al wel officieus kan vrijgeven. Laat heel vrijheidslievend Nederland zich dus aanmelden, en laten we met z’n allen hopen dat de Unie van Vrijheidlievende Websites een grote webring wordt, en blijft!

Afb.: De navigatiebalk van de webring.

(Aantal stemmen: 2 | Gemiddeld: 3,00 van 5)
Loading...

9 thoughts on “De Unie van Vrijheidslievende Websites

 1. @Monique, HRV:
  Bedankt! Zelf had ik gisteren heel veel last van foutmeldingen waardoor het aanmelden van mijn eigen sites stagneerde. Jullie hebben deze foutmelding wsch niet gehad, en heb ik mij onterecht zorgen gemaakt omtrent een vlekkeloze werking van de webring.

  (Foutmeldingen werden mogelijk veroorzaakt doordat ik via dezelfde IP met hetzelde e-mailadres meer dan één website wilde aanmelden!)

  @HRV:
  Hopelijk lukt het om de code als gadget op je Hyves te zetten; anders kun je misschien wel wat met de UBB-versie op de Help-pagina.

 2. Ik hoop wel dat er nog meer niet antirokerssites bijkomen, want het beperken van vrijheid zit niet alleen in een rookverbod. 😆

 3. @René
  Met slecht 4 sites is daar natuurlijk nog niet veel over te zeggen. Maar je hebt natuurlijk wel gelijk: het moet niet te eenzijdig worden.

  @HRV:
  De UBB-versie werkt idd niet bij de gadgets, ook de HTML-versie niet. Je kunt echter wel UBB plaatsen bij WieWatWaar. Alleen de tags center en br werken daar niet. Je kunt het dan als volgt plaatsen:

  [b]Deze site is lid van:[br] [url=https://www.geuzenpartij.nl/ringmaker.php]Unie van Vrijheidslievende Websites[/url][/b]

  Ik houd mij natuurlijk aanbevolen voor betere oplossingen!

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.