L’union fait la force!

L’union fait la force!

Eendracht maakt macht! – Het is alweer een jaar of vijf geleden dat de Vrijheidsstrijder (nu Metropoly) besloot om een webring met de welluidende naam Verbond van Vrijheidsstrijders op te zetten.

Ik heb echter gemerkt dat genoemde webring niet meer wordt bijgehouden. Ook hebben enkele leden inmiddels besloten om de webring-code weg te halen. Jammer! Want zo zit iedere vrijheidslievende weblogger toch weer een beetje op zijn of haar eigen eilandje.

Zo slaan we natuurlijk nog geen deuk in een pak boter! Er moet m.i. gewoon een soort van samenwerking zijn en blijven. Ik heb dan ook besloten om in eigen beheer een nieuwe webring op te gaan zetten. Het voordeel is in dit geval dat ik de te gebruiken code kan aanbieden in html en ubb. Tevens kan ik dan zorgen voor een versimpelde code (een plaatje met een link naar de ledenlijst) voor het geval dat de volledige code niet werkt vanaf bijv. Hyves.

Van het opzetten en bijhouden van een webring weet ik nog niet veel, maar ik krijg de indruk dat het allemaal niet zo moeilijk is. De meeste tijd zal dan ook wel gaan zitten in het vertalen van o.a. de automatische e-mail en in het aanpassen van de code die je straks op je site of blog kunt plakken.

Een definitieve naam voor de webring heb ik ook nog niet. Het zal wel iets worden dat lijkt op Unie van vrijheidslievende weblogs o.i.d., maar misschien heb jij een beter idee?

Kortom; hier wordt de komende tijd gewerkt aan de eendracht! – L’union fait la force!

Afb.: Eendracht maakt macht!
Bron: cartoonblog.web-log.nl

UPDATE – 01-07-10 – 14:25:
Ben inmiddels bezig met de zoveelste webring! Het valt nog niet mee om een geschikte te vinden die goed werkt en ook nog eens inzichtelijk is. Nog ff geduld dus!

(Aantal stemmen: 1 | Gemiddeld: 3,00 van 5)
Loading...

Reageren is niet mogelijk.