Grenswetenschap.nl: Oliecalypse Now!

Grenswetenschap.nl: Oliecalypse Now!

Over de olieramp in de Golf van Mexico heb ik hier nog niets geschreven omdat ik die ramp zag als iets regionaals; niets meer en niets minder. Natuurlijk heb ook ik mij de afgelopen tijd zitten ergeren aan de laksheid en het keer op keer falen van BP, maar daar bleef het dan ook bij. Ik kan ook niet 24 uur per dag letterlijk bovenop het nieuws blijven zitten zoals die gekke Amerikanen dat doen met die live oil cam feed. Bovendien krijgt het nieuws dat Nederland en/of de EU aangaat hier nog steeds voorrang.

Vandaag kwam ik echter via de Stortplaats op Anarchiel.com terecht op een zeer interessant artikel over de olieramp op Grenswetenschap.nl. Er is daar in de Golf van Mexico toch echt meer aan de hand dan jij en ik mogen weten…

Oliecalypse Now!

Afb.: Het ‘worst case scenario’ is een ramp van apocalyptische omvang.

(Aantal stemmen: 6 | Gemiddeld: 3,17 van 5)
Loading...

2 thoughts on “Grenswetenschap.nl: Oliecalypse Now!

  1. Er is daar veel meer aan de hand dan jij en ik mogen weten.
    Alleen het feit al dat er telkens weer blijkt dat er wordt gelogen door BP en dat ook naar buiten wordt gebracht.
    Dat zijn slechts de topjes van de ijsberg want daaruit blijkt wel dat er veel meer aan de hand is.

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.